„Atsirakinti“ „iPhone 4“ jau galima internetu  (15)

„Comex“ pasivadinęs hakeris paskelbė internete pirmąją „Apple“ telefoną „iPhone 4“ „atrakinančią“ programą, suteikiančią galimybę diegti į jį „App Store“ parduotuvėje nepardavinėjamas programas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šią programą galima parsisiųsti iš „Jailbreakme.com“ svetainės. Norintys ja pasinaudoti vartotojai turi atverti ją „iPhone“ telefone įdiegta mobiliąja „Safari“ naršykle. Kitaip nei ankstesnės „iPhone“ „atrakinimo“ programos, naujoji gali būti instaliuojama tiesiai iš interneto, nesinaudojant kompiuteriu, skelbia „Intomobile.com“.

Pranešama, kad tokiu būdu „atrakintas“ „iPhone 4“ telefonas gali naudoti trečiųjų šalių gamintojų programas, kurios neplatinamos „App Store“ parduotuvėje. „Atrakintu“ telefonu galima naudotis ir kaip mobiliąja „Wi-Fi“ prieigos stotele, atsiranda ir videopokalbių 3G ryšio tinkluose galimybė.

Pasinaudojus kita programa, „iPhone 4“ galima „atrišti“ nuo JAV mobiliojo ryšio operatorės „AT&T“ tinklo. Beje, tai daryti jau leista oficialiai.

„iPhone 4“ telefonų vartotojai perspėjami, kad, „atrakinę“ juos, neteks „Apple“ garantijos. Be to, kai kurie skundžiasi, kad po „atrakinimo“ sutriko videopokalbių galimybė ir kilo problemų dėl daugialypės terpės žinučių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(40)
(1)
(29)

Komentarai (15)