„Apple“ pristato naują „iPhone“ operacinę sistemą (Video)  (12)

Bendrovė „Apple“ pristato naują mobiliesiems įrenginiams skirtą operacinę sistemą „iPhone OS 4.0“ su daugiaprogramio apdorojimo, mobiliosios reklamos, elektroninių knygų skaitymų ir kitomis naujomis funkcijomis, informuoja telegraph.co.uk.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„iPhone OS 4.0“ pristatyme programinės įrangos plėtotojams „Apple“ vadovas Steve’as Jobsas informavo, kad tai pirma programinė įranga „iPhone“ telefonams su daugiaprogramio apdorojimo funkcija. Jis teigė: „Šioje srityje mes – ne pirmieji, tačiau būsime patys geriausi.“

„Apple“ telefonuose „iPhone“ ir kompiuteriuose „iPod Touch“ jau buvo daugiaprogramio apdorojimo funkcijos tam tikroms „Apple“ programoms. Dabar daugiaprogramę funkciją bus galima taikyti ir kitų bendrovių sukurtoms programoms, telefono veikla nesulėtės, baterija neišsikraus greičiau. Pavyzdžiui, „iPhone“ turėtojas galės įjungti „Spotify“ programą, toliau klausyti muzikos ir tikrinti elektroninį paštą ar naršyti po internetą. Tiesa, ši funkcija galės naudotis tik „iPhone 3GS“ turėtojai. Dėl techninių apribojimų senesnio modelio „iPod Touch“ ji netiks.

S. Jobsas pranešė, kad „Apple“ žengė į mobiliosios reklamos sritį su platforma „iAds“. „Apple“ generalinio direktoriaus nuomone, „Apple“ įneš naujovių į šią rinką.

„iAds“ suteiks galimybę naudotis mobiliosiomis programomis ir tuo pat metu peržiūrėti interaktyvią vaizdo medžiagą. S. Jobso teigimu, apie 40 proc. „Apple“ pajamų bus iš „iAds“ platformos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (12)