Pripažinimą pelniusią HP verslo nešiojamųjų kompiuterių serijoje – naujas, plonas ir lengvas „HP ProBook 5320m“  (0)

HP pristatė naują verslo nešiojamųjų kompiuterių serijos narį – itin ploną „HP ProBook 5320m“ kompiuterį. Būdamas vos 23,5 mm storio ir sveriantis 1,7 kg, „HP ProBook 5320m“ yra vienas ploniausių HP verslo nešiojamųjų kompiuterių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šio naujo kompiuterio korpusas padengtas šlifuoto aliuminio apdaila, jame įmontuotas 33,8 cm (13,3 colio) įstrižainės aukštos raiškos ekranas su LED apšvietimu bei patogi, įprasto dydžio klaviatūra, kuri yra apsaugota nuo apliejimo skysčiais. Plonas ir lengvas nešiojamasis kompiuteris taupiai naudoja elektros energiją ir yra našus. Nepaisant jo dydžio, vartotojai gali naudotis tokiomis procesorių našumo funkcijomis, kaip „Intel Turbo Boost“ ir „Hyper-Threading Technology“. Prie jo galima prijungti išorinį HP CD ir DVD įrenginį, o per VGA arba „DisplayPort“ jungtį – papildomą monitorių, projektorių.

„HP ProBook 5320m“ aprūpintas įvairiomis ryšių technologijomis – jame veikia „HP Mobile Broadband“, belaidės „Wi-Fi“ ir „Bluetooth“ sąsajos, kurios leidžia patogiai prisijungti prie interneto, įmonės tinklų, el. pašto ir vidinės informacijos resursų.

Kad būtų užtikrintas versle reikalingas saugumas, „HP ProBook 5320m“ įdiegtas „HP ProtectTools“ rinkinys. Jo priemonės leidžia paprastai įjungti saugumo funkcijas, pavyzdžiui, BIOS slaptažodžius, naudoti vieningo prisijungimo funkciją, yra prisijungimo slaptažodžių prie svetainių, programų valdymo galimybė.

Duomenys diske yra šifruojama, kad pavogus ar praradus kompiuterį, jautri informacija nepatektų į svetimas rankas. „HP ProBook 5320m“ integruotas pirštų atspaudų skaitytuvas ir veido atpažinimo funkcija – tai palengvina vartotojo autentiškumo nustatymą.

Kompiuteris yra pagamintas nenaudojant bromuotų ugnį stabdančių medžiagų ir polivinilo chlorido (PVC). Jis atitinka „Energy Star“, „EPEAT Silver“ reikalavimus, 90 proc. kompiuterio komponentų pagaminta iš perdirbamų medžiagų.

Su šiuo naujausiu m serijos kompiuteriu yra siūlomi įvairūs akumuliatoriai. Papildomai galima įsigyti ir 6 elementų padidintos talpos akumuliatorių, kurio tiekiamos energijos pakaks iki 11 valandų. „HP ProBook 5320m“ Lietuvoje jau parduodamas, jis kainuoja nuo 2999 litų. Daugiau informacijos apie šį gaminį - www.hp.com/eur/notebooks.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)