Išmanus kavos ruošimas: kaip telefonais valdomi kavos aparatai palengvina rutiną  ()

Daugelis vertiname kiekvieną laisvą minutę, todėl kasdienei rutinai palengvinti pasitelkiame šiuolaikines technologijas, o ypač – mobiliuosius telefonus. Šie mūsų kasdieniai palydovai gali padėti užsakyti maisto produktus, rezervuoti staliuką restorane, o nuo šiol – netgi išvirti kavą!


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sveiki atvykę į išmaniųjų prietaisų erą, kurioje „Wi-Fi“ ryšį palaikantys kavos virimo aparatai iš esmės pakeis jūsų ryto eigą. Kaip veikia telefonais valdomi kavos aparatai? Pateikiame aktualią informaciją apie kavos virimo technikos naujoves.

Viskas apie išmaniuosius kavos aparatus

Viena iš išskirtinių funkcijų, kuria pasižymi išmanieji kavos aparatai, – galimybė valdyti kavos aparatą telefonu. Tai suteikia daugybę privalumų, kurie palengvina kavos ruošimo procesą. Panagrinėkime konkrečias savybes, kuriomis pasižymi telefonai ir šiuolaikiniai kavos aparatai:

  • Taupo laiką. Telefonų dėka jums nebūtina nuolat būti virtuvėje ir laukti, kol verda kava, – aparatą galite valdyti iš bet kurios namų vietos. Pradėkite kavos virimo procesą patogiai įsitaisę lovoje ar ruošdamiesi darbui, kad paruošta kava jūsų lauktų, kai ateisite į virtuvę ir iškart galėsite ja mėgautis.
  • Patogu. Išmaniųjų kavos aparatų programėlės suteikia patogią vartotojo sąsają. Vos keliais prisilietimais telefonu reguliuokite kavos stiprumą, temperatūrą ir ruošimo laiką, kad kiekvienas puodelis kavos atitiktų būtent tą dieną jūsų labiausiai norimą skonį.
  • Skanu. Iš anksto nustatykite ir išsaugokite mėgstamiausius receptus, kad visuomet galėtumėte paruošti skaniausią kavą. Pasinaudokite iš anksto nustatytais populiarių kavos gėrimų receptais arba sukurkite ir išsaugokite savuosius. Radę tobulą derinį, išsaugokite jį programėlėje, kad mėgstamus gėrimus vėliau galėtumėte paruošti vienu spustelėjimu telefone.

Telefonai ir kavos aparatai: kaip tai veikia?

Senukai.lt nuotr. (Asmeninis albumas)

Šiais laikais kavos aparatą galite valdyti vos keliais išmaniojo telefono paspaudimais. Modernūs kavos aparatai palaiko „Wi-Fi“ ryšį, todėl išvirti puodelį kavos galėsite neišlipdami iš lovos ar nekeldami kojos į virtuvę. Nors kavos aparato programėlės nustatymuose galima pasirinkti kavos ruošimo temperatūrą, stiprumą bei kavos rūšį, daugeliui kyla klausimas: nuo ko pradėti?. Siūlome vadovautis šiais patarimais:

  1. Įsitikinkite, kad kavos aparatas įjungtas ir prijunkite jį prie namų interneto tinklo vadovaudamiesi gamintojo nurodymais.
  2. Apsilankykite „App Store“ (iOS) arba „Google Play Store“ (Android) savo išmaniajame telefone. Ieškokite specialios programėlės, susijusios su jūsų kavos aparato prekės ženklu arba modeliu. Sukurkite naują paskyrą bei vadovaukitės ekrane pateikiamomis instrukcijomis.
  3. Sekite  nurodymais programėlėje, kad susietumėte išmanųjį telefoną su kavos aparatu. Šiame etape gali tekti nuskaityti QR kodą arba įvesti unikalų ant kavos aparato rodomą susiejimo kodą.
  4. Peržiūrėkite programėlę, kad detaliau susipažintumėte su galimais kavos ruošimo parametrais. Ieškokite nustatymų, kuriais galima reguliuoti, pavyzdžiui, kavos stiprumą, temperatūrą ir ruošimo laiką. Kai kuriose programėlėse siūlomi iš anksto paruošti populiarių kavos gėrimų receptų nustatymai.
  5. Pasirinkite pageidaujamą kavos rūšį arba pritaikykite nustatymus pagal savo skonį. Pagal savo pageidavimus reguliuokite tokius parametrus kaip kavos stiprumas, malimo smulkumas ir pieno putos lygis.

Populiariausi išmanieji kavos aparatai

 

 

Susipažinkite su populiariausiais išmaniaisiais kavos aparatais, kurie atitinka įvairius kavos mėgėjų pageidavimus. Kiekvienas kavos aparatas – tai patogumo ir kokybės įrodymas, garantuojantis nepaprastą kavos patirtį su kiekvienu gurkšniu. Tad kokie kavos aparatai verti jūsų dėmesio?

Mėgstantiems klasiką

Senukai.lt nuotr. (Asmeninis albumas)

Kavos aparatas „JURA Z10 Aluminium Black (EA)“ – tobulas pasirinkimas klasikinės, pavyzdžiui, latės kavos, mėgėjams. Dėl lengvo susiejimo su išmaniuoju telefonu, vos keliais prisilietimais galite paruošti mėgstamą kavą su pienu. Elegantiškas aparato dizainas dera prie daugelio virtuvių interjero, o galimybė pagaminti kreminę putą paverčia jį privalomu tiems, kurie vertina kavos gaminimo meistrystę.

 

Modernios konstrukcijos malimo rupumą atpažįstantis malūnėlis (P.R.G.) sureguliuos pupelių malimą pagal pasirinktą kavos tipą, tad visuomet mėgausitės šviežia kava. Be to, ledinę latės kavą padės sukurti pažangus šalto plikymo metodas  – tokiu būdu paruošta kava pasižymi nuostabiu aromatu.

Vertinantiems naujoves

Senukai.lt nuotr. (Asmeninis albumas)

Kavos aparatas „JURA E8 Piano White (EB)“ skirtas trokštantiems naujovių. Šiame išmaniajame kavos aparate pažangiausios technologijos derinamos su minimalistiniu dizainu. „Wi-Fi“ ryšys užtikrina, kad galėsite eksperimentuoti su kavos ruošimo būdais ir išragauti daugybę kavos skonių, todėl aparatas puikiai tinka technologijas mėgstantiems kavos entuziastams, kurie vertina naujoves.

Neapsisprendžiate, ar norite klasikinio espreso ar karališkos latės kavos? Profesionalus „Aroma“ malūnėlis nepriekaištingai sumals norimas pupeles, o automatinis kapučinatorius leis mėgautis šilko švelnumo pieno puta.

 

Kavos gurmanams

Senukai.lt nuotr. (Asmeninis albumas)

Kavos aparatas „JURA Z10 Diamond White EA“ patiks siekiantiems tobulos kavos ruošimo patirties. Šis kavos aparatas ne tik greitai ir sklandžiai veikia, bet ir pasižymi elegantišku dizainu. „Wi-Fi“ ryšys leidžia valdyti kiekvieną kavos ruošimo proceso žingsnį, patenkinant išrankiausių kavos žinovų poreikius – šis kavos aparatas pagamins daugiau nei 15 kavos rūšių!

Telefono ir kavos aparato integracija ateityje vis labiau populiarės. Galimybė lengvai valdyti kavos aparatą išmaniuoju telefonu ne tik palengvina kasdienybę, bet ir užtikrina, jog kiekvieną rytą pradėsite su savo mėgstamiausios kavos puodeliu. Kas gali būti geriau?

Domina telefonai arba kavos aparatai? O gal ieškote kavai skirtų priedų? Internetinėje parduotuvėje Senukai.lt rasite viską, ko gali prireikti kavos ruošimui. Užsukite ir įsitikinkite!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: