5 įdomūs prietaisai kavos gurmanams - kavos puodelis, kuris atrodo kaip objektyvas, gėrimus maišo pats  ()

Kava daugeliui žmonių yra ne tik skanus gėrimas, bet ir energijos šaltinis. Ji suteikia žvalumo, kurio reikia norint visa jėga kibti į kiekvienos dienos darbus. Produktų, skirtų kavos mėgėjams, rinkoje yra daugybė, tarp jų nesunku pasimesti. Todėl šiandien pateikiame penkis įdomius prietaisus iš Kinijos, kurie gali padėti mėgautis kasdiene kava.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Stilingas kavos pupelių malūnėlis

Patys didžiausi kavos gurmanai savo kavos pupeles malasi patys. Taip kavos skonis yra stipresnis, kava kvepia gardžiau, o ir kavos pupelių pasirinkimu skųstis tikrai negalime. Tačiau norint įveikti kietas pupeles reikia ir kokybiško malūnėlio.

Šis rankinis kavos pupelių malūnėlis yra labai stilingas ir kompaktiškas. Jo korpusas pagamintas iš tvirto ir lengvai valomo nerūdijančio plieno. Keraminiai ašmenys nesunkiai įveikia kavos pupeles, todėl vos per kelias minutes galėsite mėgautis šviežiai maltos kavos puodeliu. Kompaktiškas malūnėlio dizainas leis šį įrankį pasiimti su savimi į visas keliones, o ir paliktas virtuvėje neužims daug vietos.

Šis „Alocs“ kavos malūnėlis kainuoja šiek tiek daugiau nei 14 eurų. Tai - puiki dovana tikram kavos gurmanui, tačiau kavai paruošti reikės ir šio to daugiau.

Kavos aparatas

Tikriausiai ne viename filme esate matę paprastus kavos aparatus, kurie stovi bene kiekviename biure. Juose visuomet rasite karšto, vartojimui paruošto gėrimo, todėl jie yra labai patogūs ir mėgstami. Tačiau tokį nebrangų kavos aparatą labai smagu turėti ir namie.

Šis prietaisas gali ruošti ne tik gardžią kavą, bet ir arbatą. Į tam skirtą skyrelį dedama malta kava arba arbata, o pats aparatas pripildomas vandeniu. Greitai į stilingą stiklinį kavinuką pradės bėgti karštą gardi kava. Kavinuke telpa maždaug 3-4 kavos puodeliai, tačiau, žinoma, jų nebūtina iš karto išgerti. Aparatas palaikys optimalią gėrimų temperatūrą - kava arba arbata visuomet bus paruošta, kai tik jos užsinorėsite.

Gerai ir tai, kad šį kavos aparatą lengva valyti ir prižiūrėti. Šiuo metu „Fxunshi MD“ kavos aparatas kainuoja šiek tiek mažiau nei 34 eurus.

Rankinis kavos aparatas

Tiesa, kavos aparatai nebūtinai turi būti tokie. Egzistuoja galybė įvairių prietaisų, padedančių greitai paruošti kavą. Pavyzdžiui, šis rankinis kavos aparatas naudoja spaudimą kavai paruošti.

Principas gana paprastas. Į prietaisą reikia įdėti maltos kavos, įpilti karšto vandens, o tuomet spaudžiant mygtuką iš jo pradės bėgti gardi kava. Teigiama, kad šį aparatą lengva valyti ir jis puikiai tinka išvykoms į gamtą. 

Šis prietaisas kainuoja mažiau nei 33 eurus.

Gėrimus maišantis puodelis

Kad ir kaip paruošite kavą, galiausiai ji turi atsidurti puodelyje. Egzistuoja visa galybė įdomių puodelių, pasižyminčių keistu ar net juokingu dizainu. Rinkoje taip pat yra ir puodelių tinginiams, kurie patys automatiškai maišo gėrimus.

Šis puodelis pasižymi tuo, kad atrodo kaip profesionalaus fotoaparato objektyvas. Gali būti, kad jo apgaulinga išvaizda ne pats pastabiausias žmogus ir patikėtų. Tačiau bene svarbiausias jo bruožas - automatinė gėrimų maišymo funkcija. Nuspaudus mygtuką, jūsų kava ar arbata bus labai gerai išmaišyta vos per kelias sekundes.

Tai puiki dovana ne tik kavos mėgėjui, bet ir entuziastingam fotografui. Arba tinginiui. Šis puodelis kainuoja mažiau nei 10 eurų.

USB puodelio šildytuvas

Dažnai žmonės karštais gėrimais gardžiuojasi sėdėdami prie kompiuterio. Jie padeda ištverti ilgas darbo dienas, susikaupti ties svarbiomis užduotimis ir suteikia šiek tiek jaukumo. Tiesa, nemalonu, jei per darbus primirštas puodelis su gardžiu gėrimu atvėsta.

Išvengti šios problemos padės paprastas USB puodelio šildytuvas. Tai - neįtikėtinai paprastas, bet kartu ir naudingas išradimas. Prijungtas prie kompiuterio šis prietaisas greitai įkaista ir palaiko puodelio temperatūrą. Rinkoje daugybė skirtingų šio įrenginio variacijų, pasižyminčių įdomiu dizainu ar papildomomis funkcijomis.

USB puodelio šildytuvų kaina prasideda nuo maždaug 4 eurų.

Šie gaminiai nesunkiai ras vietą kavos mėgėjo namuose. Dėl to jie yra ir puikios dovanos įvairiomis progomis. Kava ar arbata kasdien gardžiuojasi daugelis žmonių, todėl paieškoti įdomių daiktų šiam pomėgiui paįvairinti tikrai verta.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(8)
(-5)

Komentarai ()