Nauja SAP technologija: efektyvesnis darbas medikams, lengvesnis gyvenimas pacientams  (0)

Pasaulinė programinės įrangos lyderė SAP pristatė SAP® Collaborative E-Care Management programinės įrangos paketą. Šis IT sprendimas leidžia medikams, ligoniams ir jų šeimos nariams, naudojantis specialia programine įranga ir mobiliaisiais įrenginiais, stebėti, analizuoti paciento būklę bei priimti geriausią sprendimą dėl ligonio gydymo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šis sprendimas ypač tinkamas sergančių ūmiomis ligomis žmonių priežiūrai – aktyvų gyvenimo būdą gyvenantiems ligoniams, kuriems nereikia pastovaus gydymo ligoninėje.

Pavyzdžiui, šį IT sprendimą galima integruoti su gliukometru. Kai įranga fiksuoja pavojų keliančius rodiklius, ligoniui realiu laiku yra siunčiama SMS žinutė ar e. pašto pranešimas, raginantis imtis būtiniausių veiksmų. Apie pavojų ligonio sveikatai įspėjami ir atsakingi medikai (pavyzdžiui, įspėjama, kai gliukozės kiekis viršija nustatytą normą).

Naudodamiesi šia SAP technologija, ligoniai, naudodamiesi mobiliaisiais telefonais, gali sekti savo sveikatos būklę, interaktyviai bendrauti su medikais. Pacientai taip pat gali naudoti e.patarimais, kurie padeda geriau rūpintis sveikata.

Be to, SAP® Collaborative E-Care Management sprendimasleidžia patogiai koordinuoti ligonių, jų artimųjų ir medikų veiksmus. Technologija leidžia įtraukti sveikatingumą, lėtinių ligų valdymą, tarpinę priežiūrą, poūminę slaugą į vieningą asmens sveikatos planą. Ligonis pats gali pasirinkti, ar asmeninius sveikatos duomenis nori dalintis su kitais žmonėmis.

Džiugu, kad mūsų vizija tapo realybe – panaudojant modernias technologijas galima suteikti aukšto lygio paslaugas pacientams, kuriems nėra būtinybės gydytis ligoninėje“, - kalbėjo SAP viceprezidentas ir sveikatos paslaugų sektoriaus vadovas John‘as Papandrea.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)