„Samsung“ pristato greitesnį ir sveikesnį maisto ruošimo būdą su „Steam Twin“  (4)

Maisto gaminimas nuo šiol gali būti ne tik smagus, bet ir žymiai spartesnis. Praėjusio mėnesio pabaigoje vykusio forumo metu „Samsung Electronics“ pristatė „Steam Twin™“ – naujieną rinkoje – universalią garų krosnį su dvigubos konvekcijos funkcija. „Steam Twin™“ krosnyje galima kepti du skirtingus patiekalus dviejose lentynose skirtingoje temperatūroje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Garuose kepamas maistas ruošiamas žymiai sveikiau, be to, sunaudojama mažiau druskos ir riebalų. Orkaitėje įrengta pertvara atskiria lentynas, todėl kepamų skirtingų patiekalų kvapai nesimaišo: nuo šiol negaištant laiko kartu galima kepti žuvį, užkandžius, daržovių apkepus ar pyragaičius.

„Ištyrę Europos gyventojų poreikius nustatėme, kad žmonėms svarbu kuo patogiau ir greičiau paruošti sveiką ir skanų maistą, – pažymėjo „Samsung“ skaitmeninių priemonių padalinio vykdantysis viceprezidentas Chang Wan Hongas. – „Steam Twin™“ krosnis puikiai tiks tiems, kuriems rūpi sveika gyvensena, ekologijos idėjos ir laiko taupymas“. 

Galimybė rinktis

Naujoji „Samsung“ krosnis atlieka įprastas funkcijas – kaitinimo, skrudinimo, kepimo ant grotelių ar garuose. Bendra krosnies talpa – 65 litrai, dalinant į dvi dalis apatinio skyriaus talpa – 32, viršutinio – 30 litrų. Tokia konstrukcija puikiai pritaikyta skirtingo skonio patiekalų ruošimui.

Ne tik skaniai, bet ir sveikai norintiems valgyti vartotojams sukurta „Samsung Steam Twin™“ leidžia sutrumpinti maisto gaminimo laiką. Abejojantiems, kokią maisto ruošimo temperatūrą pasirinkti, patiks ant vidinės stiklinių orkaitės durelių pusės matomas „Virėjo vadovas“, kuriame galima rasti daugybę maisto gaminimo rekomendacijų, padėsiančių kiekvienąkart artimuosius ir draugus nustebinti gardžiais patiekalais. Įdiegtos net 65 automatinės maisto ruošimo programos. Orkaitės funkcijas rinktis ir reguliuoti patogu plačiame LED ekrane.

Sveika ir maistinga

Maisto ruošimas garuose žinomas kaip itin sveikas maisto gaminimo būdas, ypač paplitęs tradicinėje Azijos šalių virtuvėje ir vis labiau populiarėjantis pasaulyje. Garai puikiai tinka ruošiant žuvį, virtinius, daržovių patiekalus. Maistą gaminant garų krosnyje sunaudojama 20 proc. mažiau riebalų ir 11 proc. mažiau druskos. Tai ypač aktualu besirūpinantiems savo sveikata ar norintiems atsikratyti antsvorio.

Energijos taupymas

Kadangi „Steam Twin™“ galima kepti du patiekalus iš karto, taupoma elektros energija. Be to, priklausomai nuo to, ar gaminami gausūs pietūs visai šeimai, ar nedidelis patiekalas vienam asmeniui, galima pasirinkti atitinkamą režimą, leidžiantį sumažinti energijos sąnaudas. Naudojant tik viršutinę įrenginio lentyną, sutaupoma iki 25 proc. energijos. „Samsung Steam Twin™“ priklauso AAA energijos sąnaudų klasei.

Higieniškas eksploatavimas

Maistą ruošiant tik garuose, pripildoma speciali vieno litro talpa vandeniui, virš kurios ir padedamas kepamas patiekalas. Litro vandens pakanka iki vienos valandos garo gamybai. Talpą paprasta pripildyti pro specialią angą, o panorėjus ją ištuštinti tereikia spustelėti mygtuką. Iš nerūdijančio plieno pagaminta talpa vandeniui ir vamzdelis valomi lengvai, pasirinkus nešvarumų šalinimo režimą su bakterijų naikinimo funkcija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: