Bendras OVH ir "VMware" pasiūlymas: "Private Cloud"  (0)

Prancūzijos benrovė OVH pristato privačią debesies (Cloud) infrastruktūrą, suteikiamą vos per kelias minutes. Infrastruktūros kaip paslaugos (IaaS) pasiūlymas, paremtas pirmaujančio pasaulyje Cloud Computing programinės įrangos tiekėjo VMware įranga, suteikia klientams išorinę infrastruktūrą, pritaikomą prie jų poreikių ir biudžeto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šis pasiūlymas leidžia klientams sumažinti investavimo išlaidas ir paspartinti projektų įgyvendinimą.

Naudojimui paruoštas duomenų centras keliais spragtelėjimais

Private Cloud suteikia įmonėms galimybę sukurti jų pačių išorinę Cloud infrastruktūrą per neregėtai trumpą laiką. Klientas sukuria savo duomenų centrą keliais spragtelėjimais ir įdiegia jame savo virtualias mašinas (VM). Visi elementai iš anksto sukonfigūruoti ir integruoti į valdymo sąsają – Vmware vSphere.

Private Cloud – tai skirtasis pasiūlymas: visi klientui suteikiami resursai skirti individualiam naudojimui. Kiekvienas šios įrangos elementas yra dubliuojamas: serveris, tinklas ir saugyklos talpa. Taigi bendrovė OVH užtikrina maksimalų šios IaaS platformos pasiekiamumą (99,99999 %).

Pasirinkusios Private Cloud, įmonės nebešvaisto laiko, reikalingo infrastruktūroms kurti, naujų mašinų diegimui užtikrinti, serverių apkrovai valdyti. Resursai jau yra paruošti naudojimui! Ir netgi turėdamas VMware sprendimą, klientas gali paprastai perkelti visą savo infrastruktūrą į Private Cloud: dvi platformos yra puikiai tarpusavyje suderintos.

„Prancūzijoje pirmaujanti interneto svetainių prieglobos paslaugas teikianti bendrovė OVH, atlikusi daugybę testų, nusprendė standartizuoti savo Private Cloud pasiūlymą su VMware technologija.

VMware padeda bendrovėms, tokioms kaip OVH, teikti Cloud sprendimų paslaugas, kurias pasitelkdami klientai gali itin greitai pasinaudoti savo virtualių mašinų galimybėmis.

Šiandien bendrovė OVH yra viena iš mūsų bene sparčiausiai augančių Paslaugų įmonėms teikėjų. VMware iš pradžių rems šio Private Cloud pasiūlymo perspektyvas Prancūzijoje, o paskui ir kitose Europos šalyse“, - teigia Hervé Uzan, VMware atstovybės Prancūzijoje generalinis direktorius.

Pagal poreikius keičiama erdvė

Naudodamas Private Cloud sprendimus, vartotojas sukuria infrastruktūrą pagal poreikį. Kiekvienas klientas gali valdyti iki 256 mazgų, 64 000 GB RAM, 25 600 GHz CPU, 12 288 branduolių, 10 000 virtualių mašinų, taip pat 40 Gbps perduodamų duomenų srauto. Užsakomi resursai suteikiami vos per 3 minutes!

Toks paslaugos lankstumas puikiai tinka aktyvumo pikams valdyti. Pavyzdžiui, jeigu el. komercijos svetainės savininkas akcijų metu susiduria su staiga padidėjusiu lankytojų srautu, jis gali iš karto papildomai pridėti resursų ir nedelsiant padidinti svetainės našumą. Be to, klientas gali bet kuriuo metu atsisakyti šių resursų.

Private Cloud techninį valdymą nesunku suprasti. „Pasitelkdami VMware įrangą, mūsų vartotojai gali įjungti virtualias mašinas keliais spragtelėjimais net ir nežinodami Linux kodo ir neturėdami pataisos (patch) versijos. Įmonės susitelkia ties tikrąja pridėtine verte, siūlomą galutiniam klientui“, - pabrėžia Octave Klaba, bendrovės OVH generalinis direktorius.

Private Cloud pasiūlymą sudaro trys standartiniai paketai (nuo 1498 litų be PVM per mėn.), susidedantys iš dviejų serverių ir saugyklos talpos. Klientas pats pasirenka resursų apmokėjimo įkainius, kurie gali būti valandiniai ar mėnesiniai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: