Išskirtinė aplinka ir nepamirštami įspūdžiai: renginiai ir verslo susitikimai technologiškai itin pažangiuose keleiviniuose katamaranuose  ()

Šiais laikais jau nieko nenustebinsi kelionėmis po egzotiškus pietinių šalių kurortus ar verslo pietumis prabangiame restorane. Bet vis dar yra įdomių pramogų, kurios prieinamos čia pat, o jas išbandė tikrai ne kiekvienas lietuvis. Viena iš jų – nuostabios išvaizdos katamaranai, kuriuos galima išsinuomoti tiek verslo susitikimams, tiek įvairiausiems renginiams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ar žinote, jog katamaranas – tai dviejų korpusų laivas. Šis laivo tipas išrastas pietiniame Indijos regione gyvenančios paravų tautos, o dabar paplito visame pasaulyje. Katamarano principu sukonstruoti ir kurortuose populiarūs pramoginiai vandens dviračiai, tačiau tai patys paprasčiausi pavyzdžiai. O yra ir tokių katamaranų, kurie spinduliuoja prabanga, elegancija ir patogumu.

Su katamaranais labai patogu keliauti. Štai Giedrius Masalskis pasakojo, kad po Tailanda keliavo ne su mašina, bet su katamaranu. Tiesa, ne vienas, o su pažįstamų žmonių kompanija. 

„Tokiose šalyse, kur daug įdomių ir egzotiškų dalykų gali pamatyti nuo jūros, aš rinkčiausi vandens transportą, – „Kvepia kelionėm“ renginyje pasakojo Giedrius Masalskis. – Važiuodamas keliais tu irgi gali matyti tą pačią egzotiką, bet antrą, trečią dieną jau pradeda atsibosti tie kabantys laidai, purvai ir kt. Laivai padeda to išvengti. Jeigu norime, išlipame į krantą, einame į klubus, kur norime. Bet tiek, kiek mums reikia. Jeigu nenorime daugiau, mes grįžtame į laivą, sėdime ir darome ką norime. Grilius yra, žuvytę pasikepame ir viskas.“

Gera žinia ta, kad išbandyti keliones katamaranais galima ir Vilniuje. 

Vilniuje plaukiojantys katamaranai buvo suprojektuoti norint sužavėti. Nekintanti jų išvaizda užtikrina pirmaujančią poziciją klasėje. Juose yra parūpintas šimtaprocentinis dviejų lygių laivų funkcionalumas, siekiant patenkinti keleivių poreikius ir užtikrinti jiems nepamirštamus įspūdžius. Jie plaukioja Vilniuje, Neries upe, prie Baltojo Tilto. Tikslus adresas - Upės g. 6, Vilnius.

 

VAKARE IR NAKTĮ

Šiuose katamaranuose galima organizuoti VIP klasės vakarienes ir verslo susitikimus:

  • Verslo susitikimaskartu su kruizu – tai VIP pasiūlymas tiems, kuriems pabodo nuobodžios ir įprastos vietos.
  • Suteikiame svečiams galimybę pasirinkti meniu bei naudotis baru. Papildomai galime pasiūlyti profesionalų, kintamą apšvietimą bei muziką pagal susitikimo atmosferą.
  • Katamarane įrengtas tualetas bei rūkymo vieta.

Norite kažko įspūdingesnio ir nepamirštamo? Užsisakykite keleivinius kruizus

  • Kruizas po Neries upe vienu mūsų katamaranu - tai ideali pramoga tiems, kurie nori pamatyti Vilniu kitu kampu.
  • Modernus dizainas ir galimybė naudotis dviem deniais (įskaitant žemutinį, uždarą ir šildomą) užtikrins patogią kelionę nepriklausomai nuo oro sąlygų.

DIENOS METU

Čia taip pat organizuojami integraciniai renginiai įmonėms:

  • Tai pirma tokia išskirtinė integracinių renginių ant vandens organizavimo vieta.
  • Užtikriname privatumą, renginiai organizuojami išskirtiniu būdu,o priežiūrą vykdo apsauga.
  • Vakare ir naktį galima vykti į kruizą po apylinkes arba pasirinkti sustojimo vietą su Vilniaus panorama.
  • Galimybė pritaikyti muziką, apšvietimą bei pasirinktimaitinimą.

Dar viena puiki galimybė - renginiai

  • Suteikiama galimybė personalizuoti renginį, parenkant detales, kad būtų suorganizuotas klientų lūkesčius pateisinantis renginys.
  • Maitinimas? Didžėjus ar foninė muzika? Animatorius? Koks turėtų būti dekoras? Ar yra numatytas kruizas? Pagal pageidavimą aktyvuojame barą ir perstatome sofas.
  • Vietų skaičius viename katamarane skirtingas, priklausomai nuo to, ar renginys plaukiojantis, ar ne – iki 14 asmenų, kai vykstama į kruizą, ir 30- kai renginys yra stacionarus.

Labai įdomi vieta verslo susitikimams ir konferencijoms:

  • Pirmoje vietoje - privatumas. Nuomojame išskirtinius katamaranus su garso nepralaidžiais langų stiklais, todėl verslo susitikimai vyksta ramioje ir draugiškoje atmosferoje.
  • Ant denio yra multimedijos įranga, įskaitant 50 colių įstrižainės televizorių, kuriame galima rodyti prezentacijas bei kitą filmuotą medžiagą.
  • Svečiai gali naudotis dviem deniais: žemutiniu - šildomu, su puikia panorama, ir viršutiniu - su poilsio zonomis.

Jeigu susidomėjote, aplankykite Vilniaus katamaranų tinklapį arba Facebook paskyrą:

Www.vilnius-katamaran.lt

Www.facebook.com/vilniauskatamaranai

Užsakyti paslaugas galima ir telefonu

+370 619 17 157 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: