"Samsung" pristato naujos G serijos šaldytuvą  (0)

„Samsung Electronics Co.“, pasaulinis buitinės elektronikos lyderis, šiandien pristato naujos inovacinės G serijos šaldytuvą, kuriame įdiegtos naujos technologijos leidžia padidinti vidinę erdvę. Išoriniai matmenys išlieka tokie patys kaip įprasto šaldytuvo, o vidinė erdvė yra beveik 20 procentų didesnė nei įprastos konstrukcijos modelio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Panaudojusi savo ilgametę patirtį projektavime, kompanija „Samsung“ sugebėjo sumažinti erdvę, kurios įprastomis sąlygomis reikia padėti didelių matmenų maisto gaminiams. Be to, inovacinė „Samsung“ technologija „Twin Cooling Plus“ izoliacines savybes, užtikrina šviežią ir gaivų maistą ilgą laiko tarpą, todėl vartotojai galės sumažinti maisto produktams skiriamas lėšas. Šis naujasis „side-by-side“ šaldytuvas priklauso “A+” energijos klasei, todėl bus gaunamos mažesnės sąskaitos už elektros energiją ir saugoma aplinka. Naujoje G serijoje taip pat įrengtas LED vidinis apšvietimas sukurs ryškesnį šaldytuvo interjerą, viską geriau matysite įrenginio apačioje ir viršuje. Rūpindamasi vartotojų lūkesčiais, „Samsung“ sukūrė naują talpų „side-by-side“ šaldytuvą, kuris puikiai dera modernaus dizaino virtuvėje. Yra galimybė rinktis viena iš kelių apdailos ir funkcijų variantų, įskaitant EZ minibarą, nesudėtingai naudojamą skaitmeninį ekraną ir nerūdijančio plieno apdailą, ant kurios nelieka pirštų atspaudų. G serijos šaldytuvai padės „Samsung“ likti pirmaujančiu prekės ženklu Europoje „side-by-side“ šaldytuvų rinkoje, kaip buvo paskutiniuosius aštuonis metus.

Apie Samsung Electronics Co., Ltd.

„Samsung Electronics Co., Ltd. “ – pasaulyje pirmaujanti kompanija, vystanti puslaidininkių, telekomunikacijų, skaitmeninių priemonių ir skaitmenines daugialypės terpės technologijas. 2008 m. konsoliduotieji pardavimai sudarė 96 milijardai JAV dolerių. Kompaniją, kurioje dirba apie 164 000 žmonių 179 biuruose 61 valstybėje, sudaro du pagrindiniai padaliniai: Skaitmeninių priemonių ir komunikacijų padalinys ir Komponentų padalinys. Pripažintas, vienu iš greičiausiai augančių pasaulinių prekės ženklų, „Samsung Electronics“ yra pirmaujantis skaitmeninių televizorių, atminties lustų, mobiliųjų telefonų ir TFT-LCD matricų gamintojas. Daugiau informacijos: www.samsung.com

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: