MEZON internetinė svetainė melomanus vilioja nemokama muzika  (1)

Spalį 4G interneto MEZON vartotojams suteikęs galimybę stebėti „Sport1” programų internetines transliacijas, Lietuvos radijo ir televizijos centras (Telecentras) toliau plečia pramogų pasiūlą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuo šiol interneto svetainės www.mezon.lt lankytojai galės nuolat nemokamai klausytis pasirinktų užsienio ir Lietuvos atlikėjų kūrinių, sudarinėti dainaraščius ir rekomenduoti savo mėgstamas dainas. Tokia galimybė muzikos mėgėjams – šiuo metu vienintelė Lietuvoje. „Mūsų strategija neapsiriboja pranašiausios ryšio technologijos įdiegimu – vartotojams pristatydami belaidį 4G internetą MEZON mes įsipareigojome užtikrinti ryšio kokybę, o kartu užsibrėžėme tikslą pirmauti teikiant papildomas su naujausiomis technologijomis susijusias paslaugas“, – sako Telecentro komercijos direktorius Egidijus Ropė. Pasak jo, naujoji pramoga „MEZON muzika“ orientuota ne tik į melomanus, bet ir į visus interneto vartotojus, norinčius neatsilikti nuo muzikinių naujienų.

„Muzikos mėgėjams sukurta paprasta ir patogi naršymo sistema, jiems pateiktas platus atlikėjų pasirinkimas, suteikta galimybė patiems dalyvauti atrenkant interneto puslapyje talpinamą muziką“, – pasakoja Telecentro komercijos direktorius. MEZON interneto svetainėje galima rasti daugiau nei 17,5 tūkst. įvairaus žanro kūrinių, kurių sąrašas nuolat atnaujinamas. Neradę mėgstamos dainos ar atlikėjo albumo, svetainės www.mezon.lt lankytojai gali pasiūlyti juos įtraukti į „MEZON muzikos“ katalogą.

„Naujoji pramoga prieinama visiems www.mezon.lt lankytojams, o naudojantis belaidžio interneto MEZON privalumais muzikos galima klausytis visiškai nevaržomai – visur, kur nori, ir visada, kai tik nori“, – pabrėžia Egidijus Ropė. Jo teigimu, nešiojantis su savimi MEZON interneto USB modemą ir jungiant jį į bet kurį tuo metu prieinamą kompiuterį, galima nemokamai klausytis muzikos ne tik namuose ar darbe, bet ir, pavyzdžiui, sėdint automobilyje arba parke ant suoliuko, užsukus pas draugą, nuėjus į kavinę ar laukiant eilėje. Anot Telecentro atstovo, pramogų spektras, išnaudojant MEZON galimybes, bus plečiamas ir toliau. Šiuo metu MEZON vartotojai internete gali stebėti „Sport1” kanalo laidų tiesiogines transliacijas, visiems www.mezon.lt lankytojams prieinamos tiesioginės vaizdo transliacijos nuo Palangos tilto, iš Klaipėdos Anikės aikštės bei Nidos prieplaukos.

4G internetas MEZON Lietuvoje pradėtas naudoti šių metų kovą. Naujos kartos internetas jau pasiekiamas 14-koje miestų: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje, Šiauliuose, Palangoje, Nidoje, Šventojoje, taip pat Tauragėje, Utenoje, Alytuje, Raseiniuose, Marijampolėje, Mažeikiuose. Planuojama, kad jau kitų metų pabaigoje sparčiausias belaidis internetas MEZON bus prieinamas beveik visoje Lietuvoje. MEZON vartotojams siūlomi penki MEZON interneto planai, pigiaisiais jų – vos nuo 1 Lt /mėn. USB modemą ar nešiojamąjį kompiuterį galima įsigyti išsimokėtinai ar net su mokėjimo atidėjimu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai (1)