Nulinė gravitacija jūsų svetainėje - žurnalistas išbandė neįtikėtinai brangų krėslą, kuriuo dar reikia išmokti naudotis (Video)  ()

Kėdė, kurioje jautiesi besvoris, sukuria nepaprastą patogumą. Bent jau taip tikina išbandžiusieji baldą. Kaina taip pat gali išmušti žemę iš po kojų – 25 tūkst. svarų sterlingų (28,1 tūkst. eurų).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Business Insider“ apie technologijas rašantis reporteris Robas Price'as pats buvo atsisėdęs į šią „Elysium“ kėdę.  Štai jo įspūdžiai: „Iki šiol nesėdėjau panašioje kėdėje. Siurrealus patyrimas. Dar nėra tekę mokytis naudotis kėde“.

To reikia, nes „Elysium“ gali būti valdoma rankų gestais, rašo businessinsider.com. Kėdėje įtaisyti keli guoliai, neleidžiantys jausti trinties atsilošiant. Taip simuliuojamas pojūtis primenantis plaukiojimą. 

Kėdės sumanytojas Davidas Wickettas aiškino: „Tai iš esmės nauja patirtis. Sėdinačiajam reikia išmokti subtilių judesių, kad pakeistų poziciją. Tai lygiai tas pats, jei galėtumėte patirti, ką reiškia nulinė gravitacija“.

D.Wickettas pridūrė: „Investavusieji 25 tūkst. svarų sterlingų pajus tokį patogumą, kokio daugiau niekada gyvenime nepatirs. Kai imi taip galvoti, kaina tiek nebereiškia“.

„Business Insider“ reporteriui pasirodė, kad sėdėjimas tūkstančius kainuojančioje kėdėje labai primena stomatologo kėdę. Iš pirmo žvilgsnio ir šio krėslo išvaizda į ją panaši.

Tačiau R.Price'as sutiko, kad baldas – neįtikėtinai patogus ir inžinerine prasme sukonstruotas preciziškai.

„Elysium“ kėdės bandymas video siužete

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(6)
(9)
(-3)

Komentarai ()