Mokiniams tramdyti – drausmės grupės ir motyvacijos kortelės

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Criminal_Minded 2010-02-25 15:43
Pradinej mokykloj gal ir vertinga butu sita sistema, bet vidurinese ar kai kuriose gimnazijose, tai niekas net negrasintu, po pirmu tokiu akcijos dienu kazkas manau be dantu vaiksciotu. Na o jei jau nepaliestu paciu raksciu, tai nelabai ir butu naudos is drausmes sergetoju tokiu.
meslinukas 2010-02-25 20:41
na, jeigu veikia, tai , bet aš tuom nelabai tikiu... kiek pamenu, tai pas mus vidurinėj niekam nerūpėjo nei tie paskatinimai, nei papeikimai... vistiek neišmes, o iš žodinio pagyrimo jokios naudos - niekam jis nerūpi. lygiai kaip ir kažkoks popiergalis; tai koks skirtumas?... va, gimnazijoj, tai jau kitas reikalas, nes ir žmonės kitokie, ir po 2m sutartį pratęst reik, tai jeigu nori likt, reik nepersistenkt...
Aihara 2010-02-25 20:51
Norėčau tikėti, kad viskas taip gerai, kaip čia rašoma O šiaip, net jei tokia sistema veiktų tik pradinukus, ją vis vien verta diegti - nes nuo mažumės vaikams būtų įskiepytas deramas elgesys.
tauttvisz 2010-02-25 20:56
Visko neskaiciau, bet tos korteles pasirode grynai kai Jezuitu gimnazijoj kuria lankiau seniau.vienoj pusej paskatinimai, kitoj nuobaudu taskai. Zodziu visiska kvailyste ir nesamone.
Aurum 2010-02-26 09:05
Saunuoliai mokytojai!!! Visai neblogi psichologai. Kazkas is kazko tyciojasi? Davai mes pasityciosimes is jo. Stai taip ir veikia panasi sistema. Bet koks "blogiukas" pamates, kad aplink ji visi elgiasi gerai, prades elgtis geriau. Del ko? Del nenoro issiskirti is aplinkos, kuris yra iskiepytas zmoniu genuose, kad galima butu pratesti gimine. Vienintelis nepasisekimas imanomas tik tada, kai mokinys visai nelankys mokyklos arba mokykla suskils i dvi puses: blogieji ir gerieji. Bet visa tai priklauso tik nuo mokytoju, kaip jie aukosis siam reikalui.
Jobke 2010-02-26 11:13
Laukiu ateityje straipsniu apie sia sistema, noriu suzinot ar pasitvirtins tai.
Nerkashis 2010-02-26 16:07
Tai kad man mažesnėse klasėse bent jau tai buvo. Na ne kortelės kokios tai, bet rašomi balai. Po to metų gale renkamas pavyzdingiausias. Bent jau pats nepastebėjau elgesio pasikeitimo. Kaip krėtėm "zbitkus", taip krėtėm. Tereikėjo tik laiku juos daryt, kad niekas nepamatytų.