JAV mokyklose naujas eksperimentas: tikslieji ir gamtos mokslai mokomi repo ritmu (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

deivec 2013-04-03 20:17
dieve mano....amerika.... tuoj vietoj du kart du..bus mother fxxxker....nu jo super tiesiog
kionig 2013-04-03 20:25
Tau dar nervų liko, kad šiame pasaulyje galėtum išgyventi nesinervinęs ir nesidievagodamas?
Egidijus 2013-04-03 22:12
Įdomu, kaip Algis (kuris Greitai) pakomentuotų šią naują metodiką? Moderatoriai tikriausiai darbo turėtų..
amsterdamas 2013-04-04 11:32
Vien pasižiūrėjus į tų mokinių odos spalvą tampa aišku ,kad jiems nepadės jokios metodikos. O daugiau tai bijau reikšti savo nuomonę nes už komentarą galiu ir bėdos turėti
Trolisnr9 2013-04-04 15:46
Tai gal pripazinkim pagaliau kad ne visi turi vienoda issivystimo lygi? Nematau cia nk blogo kad taip moko, bet tai parodo kad visi nesam lygus kiekvienam dalyke, pvz protiniam ir fiziniam(negrai pasizymi geresnem fizinem savybem nei azijieciai, taciau azijieciai pasizymi zymiai geresnemis protinemis savybemis). O labiausia mane tas equality shit uzknisa tuo, kad yra kazkokios kvotos ivedamas, pvz darbe turi dirbt tiek ir tiek juodaodziu minimum, px kad i darba kreipiasi didesnes kvalifikacijos zmogus priims juodaodi. Aisku lietuvoj jau idejos tokios prasidejo irgi(feminisciu), kad reikia ivest kvotas versle ir politikoj, kas manau smarkiai prasilenkia su equality. Atrodo einam atgal prie komunizmo ir prie gero tai neprives tikrai, pasiziurekit i svedija pvz, feministes nori priimt istatymus kad bus draudziama kritikuot feminisma. Prisiminkit kad Feminismas ne equality movement, jeigu jis toks butu jis vadintusi egalitarian, feminismas yra women empowerment movement ir vyru problemos joms nemotai. Tikemes lietuvoj atsiras sveiko proto poliku ir neprades tuo visu feminisciu ir lygesniu nei kitu istatymu priiminejimu pagal odos spalva ir lyti.
kionig 2013-04-04 20:22
Ironiška, bet bijai pats savęs, o dar bijodamas sprendi apie kitus, kad jiem nieko nepavyks.
Trolisnr9 2013-04-05 12:25
Jiegu jie visi mokytųsi tiek, kiek azijiečiai, tai ko gero net nenusileistų jiems ne ką labiau. Kiek moksliniu atradimu padare negrai ir kiek baltieji, azijieciai? manau azijieciai ir europieciai padare 99% visu atradimu. Aisku yra protingu negru, bet average juodaodziu IQ zymiai mazesnis nei azijieciu ir europieciu(yra simtai tyrimu padaryta). O tas jei butu taip butu anaip nieko bendro neturi. Ką reiškia "išsivystymo lygis"? Galima plačiau, kuriais aspektais kai kurie mat nėra išsivystę. Turejau omeny protini ir fizini ir tt. Skirtingos rases yra skirtingai issivysciusios(paemus individu vidurki).