Mokslininkas Mikas Vengris: kuo daugiau popieriaus, tuo švaresnis užpakalis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shinigami 2014-02-17 10:44
Tokio bereikalingo ir beprasmio popierizmo pilna visur. Dabar karjerams siuntinėjami blankai kuriuos reikia užpildyti ir gražinti. Bet juose tiek daug beprasmių klausimų... Kad ir klausimas. Ar karjero naudojimo projektas atitinka statybos įstatimą? Po velnių. Net statybos įstatime parašyta, kad karjerai nėra statybos įstatimo objektas, nes tai ne statinys. Tai kaip naudojimo projektas gali atitikti statybos įstatimą? Tegu valdininkai patys pasidomi apie ką ir ką rašo.
Heksogenas 2014-02-17 11:45
Pradėjo viešai kalbėti, gal pagaliau kas pasikeis į gerąją pusę, nes dabar kai pažiūri, tai projektai yra ataskaitų rašymas ištisinis, o eksperimentams laiko nelieka, o dar juokingiau, kai moksliniam projekte turi parašyti ką gausi. Idiotizmas. Tai po to visi ir rašo projektus iš padarytų darbų, arba taip užlanksto, kad jei kas kad galėtų prasisukti, arba iš lempos surašo.. Nes va jei neįvykdysi užsibrėžtų tikslų teigiamais rezultatais, kitą syki projekto nebegausi išvis ir dar į sąrašus juodus įtrauktas būsi... Kaip sovietmečiu kokiu..
immortallt 2014-02-17 12:53
Jo, man ir praeitais metais atsirado forma papildoma deklaracijoje, kur reikia surašyti, kada kokias pajamas gavau. Iš esmės gali surašyti, kad kiekvieną mėnesį tą patį gavai - jiems jokio skirtumo. O kad jie realiai matyt turėtų, ką aš gavau, tai irgi nesvarbu. Dar dėl to teko važiuoti į Sodrą ir sugaišti viso 2 valandas.