Kaip reikia mokintis, kad tai nebūtų kančia, o egzaminai eitųsi „kaip iš pypkės“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Justas116 2014-10-05 23:44
Pažiūri kokį tai kvailą filmuką per YouTube ir kažkodėl šitą smegenys geba atgaminti, nors gauta informacija turiniu visiškai bevertė, o štai kai reik įsiminti svarbią info prieš egzus, atgamint ką nors bent jau patenkinamai neišeina. Velniop tokias smegenis >:O
kestutisz 2014-10-06 13:17
Tai jau tikrai atsimintum to filmuko visas detales. Nepamenu kad kada nors perskaičius kokį vadovėlį neprisiminčiau "bendro vaizdo", bet va su detalėm/konkrečia informacija jau sunkus atvejis. Ir dabar dažniausiai prisiminenu "kaip sugooglinti" reikiamą informaciją, ar kur ją mačiau, o ne ją pačia.
FtBall 2014-10-06 15:10
Deja, kai kuriuos dalykus tenka mintinai kalt. Pirmam kurse buvo Kompiuterių Architektūra. Per pratybas buvo viskas gerai, tačiau per egzaminas buvo vertas 6 balų - o klausimai buvo tokie, jog tik mintinai išmokti galima - konvertuot Assembly komandą į mašininį kodą. Komanda iš 16 bitų, iš kurių berods 8 nurodydavo adresą(taigi, išskaičiuoja), tačiau likę nurodydavo komandą - išskaičiuot neįmanoma. Dabar, trečiam kurse teko pasirinkt BUS, tai taip gaila pasidarė visų istorikų. Kai dėstytojas kažko paklausia, vadovėlį vargšai cituoja, visiškai be savos nuomonės.