Švietimo ministras: jei jaunimas nori išvykti – pirmyn

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

rndbit 2015-02-07 11:03
Čia tas pats švietimo ministras, kuris sako, kad paaugliai žudosi dėl mėnulio fazių o ne dėl kažkokių problemų kaip pvz patyčios. Šaunuolis, skatinam protų nutekėjimą... Jis pamiršo faktą, kad grįžti norės tik tie, kurie patriotiškai nusiteikę, o tokių nėra dauguma. Taigi tiems studentams daug labiau apsimokės likti ten kur studijavo, negu grįžti čia.
Arthuras 2015-02-07 13:05
Visiškai sutinku su mintimi - jei jaunimas nori, tegul išvyksta. Grįš, negrįš - čia jau jų reikalas. Negrįš - galbūt turėsime lietuvių kituose pasaulio galuose. Irgi neblogai. Bet dėl ko niekaip nesutinku - kad universitetai turi ruošti žmones darbo rinkai. Universitetas to negali daryti. Tam yra kolegijos. Ir geram universiteto studentui - tikrai nesunku išmokti praktinius dalykus.
DJ_LFS 2015-02-07 17:47
Šitas švietimo ministras yra gėda visai Lietuvai
Arthuras 2015-02-07 17:51
Nes?
Ketleris 2015-02-07 18:57
Šita pozicija nesuveikė su mano ex.
vanduo4 2015-02-07 22:10
- Na nereikia būti tokiems dramatiškiems. - Šiaip sau emigravę jie nieko įpatingo nenuveiks, nebent į Lietuvą parsiūs daugiau pinigių. Ar tai blogai? - Protai nutekėję užsienyje sukurs daugiau nei galėtų Lietuvoje ir garsins Lietuvos vardą. Ar tai blogai? Pvz.: Grafeną (tai dviejų atomų sluoksnio medžiaga, tvirtesnė už metalą, lanksti, pigi ir geras laidininkas) sukūrė į Londoną emigravę du rusai. Ar jie būtų tai padarę Rusijoje? Be šansų. O jeigu ir padarytų, jų likimas būtų kaip Kalašnikovo - AK vienas populiariausių ginklų pasaulyje, bet jo kūrėjas sąlyginai yra ubagas. - Lazda turi du galus žmogau, o drausti žmonėms judėti - tai priešintis evoliucijai. Nebijok to, ko nežinai ar nesupranti.
arėjas 2015-02-08 11:25
Reikia apskritai skatinti kuo didesnę emigraciją, nes kol kas ji vyksta per lėtai. Reikia paprašyti norvegų, kad atvykę pasiimtų visą jaunąją kartą ir atiduotų globoti pede.rastams ir lezbietėms, nes akivaizdu, kad čia blogos gyvenimo sąlygos. Taip pat reikia kasdien gąsdinti karu. Taip pat kasdien reikia aiškinti, kad lietuviai - blogiausia ir kvailiausia pasaulio tauta, todėl būtina kuo daugiau jų išvaryti, o prisileisti negrų bei džihadistų. Nes tai yra "europietiškosios vertybės". Nes negrai ir yra tikrieji europiečiai. Reikia kuo skubiau atiduoti likusius suvereniteto likučius Briuseliui, nes bundanti Tauta kelia pavojų apsivogusiems vietiniams Briuselio klapčiukams. Tik taip galima pasiekti Panelės Dalios ir kitų eksbolševikų trokštamą ir atvirai išsakomą rezultatą; Lietuva su mažiau nei 60% lietuvių...
sub 2015-02-09 12:01
Šita partija, delegavusį šį ministrą yra gėda Lietuvai. keista, kad seni stori kledarai dar kažką gero ir protingo sugalvotų. Pirma, reikia skatinti žmones likti Lietuvoje, tam kurti geresnes sąlygas, geriau apmokamus darbus. Niekas netrukdo išvykti jauniems žmonėms, jei jie to nori, bet skatinti emigraciją - nu jo, čia tik darbo partija, t.y pro-rusų partija gali sugalvoti. Antra, kodėl studentai turi taikytis prie darbo sąlygų ir darbdavių, jei daugumą mūsų darbdavių yra gobšūs, su rambėję, žiūri savo naudos, ne bendros naudotos. Kodėl ne verslininkai turėtų šiek tiek prisitaikyti ir duoti praktikos, neturintiems jos. Iš kur atsiras tos praktikos, jei visi nepriima be praktikos, po to gailisi kad neturi lojalių, ištikimų, sąžiningų darbuotojų. Versle ir politikoje dar vis pastebiu užsilikusiais komunizmo detales, dar dauk kur sėdi stori susiraukę seniai, kurie viską žino geriau už kitus. laikai pasikeitė, pasikeiskite ir Jūs politikai ir verslininkai didieji. Šiuolaikinis jaunimas nori kurti, daryti, judėti - matomos didelės perspektyvos ir daug darbų jau yra padarytų, bet dar reikia plaukti kol išmirs tie senukai, kurie laiko įsikibę, nors jau seniai yra geresnių už juos.