Sėkmės mokytojas: „Kalbos galima išmokti per savaitę“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

PupuDede 2015-03-31 11:59
Ale paskutiniu metu neblogų straipsnių užvežate. Toks žmogus turėtų būti švietimo ministras o ne Steponavičius kuris buvo ir sugriovė galutinai (neturi pinigu busi durnas).
Mexico 2015-03-31 16:01
Buves ne vienuose jo kursuose. Tai puikiai ismanantis zmoniu psichologija ir mokantis isplesti pinigus. Ankstesnius projektus ir turbut jam nenesancius pinigus atsikrato jais, net nepraneses apie tai. Zodziu sumoki pinigus, gauni informacija, veliau panaikina paskyras, puslapius ir sumoketi pinigai kaip i bala O prisiskambinti tada jau neimanoma
PaskyraVisatoje 2015-04-01 00:56
Na, Lietuvos versle, kuomet vadovai/vadybininkai tik dabar pradeda gilintis į šiuolaikinę vadybą, o galbūt net ir kažką pabando pritaikyti savo darbe, tai tokie "sėkmės mokytojai", nėra blogai, praplečia akiratį, sužadina norą domėtis, mokytis, įkvėpia. Žinant ir Lietuvos verslo lektorių lygį, tai pats A. Karalius, irgi atrodo neblogai, labai savimi pasitiki, nors ir primityviai, tačiau gana tinkamai pateikia save ir sugeba prikviesti žmones į savo seminarus ir manau gana neblogai iš to pragyvena. Kartais ir visai neblogai kopijuoja T. Robbins ir kitus sėkmės mokytojus. Žinoma, savo srities profesionalams, šios A. Karaliaus kalbos labiau šypsena kelia ir rimtesnės problemos nepadėtų išspręsti, tačiau vidutiniokams susipažinimui, kaip tik. Spėčiau, kad ir šis straipsnis neatsitiktinai atsidūrė, o bandant pritraukti auditoriją į "Pardavimų formulė' 2015"