Būsimas medikas įsilaužęs į duomenų bazę pasigerino balus ir ... gavo teistumą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

SPeed_FANat1c 2016-01-18 13:27
Baisu, paskui pas tokius gydomes.
SPeed_FANat1c 2016-01-18 13:28
Bet tai bent isilauzimas, pamacius slaptazodi. Man tai isilauzimas biski sudetingesnis atrodo turetu but procesas
lizunas 2016-01-18 20:41
Jei be tavo leidimo į tavo namus užeitų nepažįstamas žmogus (tarkim, duris atrakintų su rakto kopija) ir namuose kažką tai pakeistų, nelaikytum įsilaužimu?
Shinigami 2016-01-19 09:29
Yra daug žmonių kurie mėgsta daryti paprastus dalykus kaip įmanoma sudėtingiau. Kad ir kelnes per galva mautis. Bet tai nekeičia to, kad paprasti dalykai yra paprasti. Įsilaužimas yra neteisėtas patekimas ten kur neturi teisės patekti. Kaip tu ten patenki yra visai kitas dalykas. Gali būti už nugaros kai asmuo suveda prisijungimo duomenys ir juos įsiminti, gali į kompiuterį įdiegti keyloggerį ir taip sužinoti prisijungimo duomenys. O paskui juos suvedus neteisėtai prisijungti (įsilaužti) į sistema. Žinoma, gali ieškoti skylių programinėje įrangoje ir jomis pasinaudojęs įsilaužti į sistemą. Bet čia taip pat yra skirtingi prisijungimo (įsilaužimo) variantai. Randi skyle autentifikacijos sistemoje ir prisijungi kaip vartotojas, be prisijungimo duomenų. Arba surandi skyle duombazėje ir tiesiogiai prisijungi prie jos. Bet vis tai yra tik skirtingi įsilaužimo būdai, bet ne pats įsilaužimas. Įsilaužimas tai bet koks neteisėtas, nesankcionuotas prisijungimas prie sistemos.
SPeed_FANat1c 2016-01-22 18:04
laikyciau atsirakinimu ir iejimu jei su namais, tai as isivaizduoju islauztas duris. Nu bet jei reikalauja kazkas tai laikyti isilauzimu, nu tai gerai, galiu ir taip laikyt
Tarkvinijus Išdidusis 2016-01-22 18:21
Kai kurios valstybės skiria šiuos dalykus: įsilaužimas būtent tada, kai panaudojus jėgą patenki į patalpą ar kur nors kitur, o tai, ką jūs minėjot, tai vadinama neteisėtu patekimu į svetimas valdas (trespasas). O, kai kurios neskiria įstatymuose, tačiau teismų praktikoje atsižvelgia į tai, skirdami baudas.