Grandiozinės permainos: Švietimo ir mokslo ministerijoje pristatytas planas sujungti KTU ir LSMU universitetus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

lape 2016-01-23 17:33
Dabar mada yra rašyti straipsnius, kurių antraštė prieštarauja straipsnio turiniui. Ar čia tokia šiuolaikinė žurnalistika? Bet straipsnio antraštė, tai kaip ir reklama, siūlanti perskaityti straipsnį, gaišti laiką, bet tai pasirodo klaidinanti reklama, o už klaidinančia reklamą tai ir baudas kai kas dalina.
GNU 2016-01-23 17:51
Šio straipsnio pavadinimas, tai tiesiog nepagarba skaitytojui. Labai liūdna, kad vis didesnei daliai žiniasklaidos tai tampa norma.
vanduo4 2016-01-23 19:44
- Šiuolaikinė žiniasklaida mėgsta išsivemti viešai. Jie niekada nekuria, jie tik naikina. Vaizdas toks, kad pirmiausiai visuomenė turi subręsti ir tik tada žiniasklaida paseks jų pavyzdžiu. Žiniasklaida - parazituojantis reiškinys - rašo tik tai, kas teikia pelno ir nesvarbu ar tai tiesa. - Yra puikus tyrimas (monografija) apie žiniasklaidos informacijos sklaidą. Jie rašo tik tai, kas labiau populiaru visuomenėje arba sukelia euforiją. Tai reklamuoja leidinius ir duoda daugiau pelno. Pvz.: Apie nužudymą parodys per visas TV ir kelis kartus per savaitę, o apie gražius projektus tik užsimins tarp kitko. O paskui daro apklausas ir stebisi, kad žmonės baisisi gyvenimo lygiu Lietuvoje. Juk jie temato smurtą per teliką, ko iš jų tikėtis?!!!!!!!! - Mano nuomone, žiniasklaida turėtų būti ne tik verslo atstovas be atsakomybės, prisidengiantis ketvirtosios valdžios statusu, bet ji turėtų atlikti ir šviečiamąją funkciją, jau nekalbant jog informacija PRIVALO būti objektyvi (faktai be emocijų), o ne neišprususio žurnalisto nuomonė.
martynas.kiškis 2016-01-24 06:21
Pakeiskite pavadinimą. Dabartinis yra visiška nesąmonė.
punktyras 2016-01-25 00:29
Kame prieštaravimai? Jei teksto supratimas nėra stiprioji pusė, tai nėra kažkokia nenuplaunama gėda, bet to afišuoti irgi nederėtų.
punktyras 2016-01-25 00:31
Paaiškink, kodėl. Nes nesąmonė atrodo paties pareiškimai. Atsiprašau, vienaskaita, pareiškimas.
Pjovėjas 2016-01-25 10:09
nežinau, ar matei, bet pirminė antraštė skelbė, kad tie du universitetai NAIKINAMI. Be jokio kito paaiškinimo. Tau tai atrodo normalu? kai esmė yra universitetų susijungimas?