Patvirtintas brandos egzaminų tvarkaraštis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Tornmentor 2009-11-17 16:04
"Brandos atestatui gauti 2010 m. reikės išlaikyti 2 brandos egzaminus – privalomąjį lietuvių (gimtosios ir valstybinės) kalbos ir vieną pasirenkamąjį". Tai ką? Tipo dabar išsilaikai lietuvių mokyklinį ketvertui, geografijos kokį tai mokyklinį irgi ketvertui ir tu jau baigęs vidurinę? Man tai neatrodo labai protinga leisti abiturientams baigti mokyklą išlaikius tik 2 egzaminus.
Rimvydas 2009-11-17 16:31
Gal nesvaik. Atsidurk tu dvyliktokų vietoje ir kitaip kalbėsi. Bet kokiu atveju niekas nesirenka tik 2 egzaminų nebent jie tik nori baigti vidurinę ir niekur nestoti, šiaip visi renkasi 3 mažiausiai, bet aišku tokie idiotai kaip tu jeigu atsisės kada į švietimo ministeriją,tai nežiūrės koks tų dvyliktokų ir taip krūvis ir sukraus,kad ir 4 privalomus egzaminus, juk vidurinę turi baigti patys talentingiausi. O ir šiaip tyčiojasi visi iš tų dvyliktokų keisdami egzaminų tvarką ir būtinybę kas pusmetį,tai bent tiek gerai,kad bent kai kam palengvino gyvenimą ir tereikės 2 egzaminų.
Dvigubas nulis 2009-11-17 17:56
Pagal mane, 2 egzaminai yra pats tas. Kas nori stot į universitetą - neužteks vien 2. Kas nenori eit mokintis į proftechninę - mokinasi gimnazijoj ir laiko 2 egzaminus.
werafonas 2009-11-17 21:24
Geras laikas Gerai, kad egzaminai nesusigrūdo į vieną savaitę.. Tik va LT ir informatika skiria vos diena
Vygintas 2009-11-17 21:59
oj sunku atrodė dvylikta klasė, nieko, visi nuėję į univerą normalesnį supras, kad brandos egzaminai nesunkesni už vidutinį kolį...
Tornmentor 2009-11-17 22:35
Tamstele, jei jūs abiturientas ir skundžiatės pakrikusiais nervais, tai išgerkite valerijonų - padės . Aš visai neseniai buvau dvyliktokas ir puikiai viską žinau, nereikia manęs vadinti idiotu. Bet jei jūs, Rimvydai, skundžiatės per dideliu krūviu mokykloje, tai čia yra labai rimtos jūsų problemos, nes kas nori ir kas turi galvą ant pečių, tam visi keliai atviri ir tie nesiskundžia. Dviejų egzaminų palikimas reiškia, jog dabar bet koks Vingių Jonas galės baigti vidurinę mokyklą, baigs net tie, kuriems to padaryti tiesiog nelemta. Manau, jog Lietuvoje tikrai reiktų palikti 3 privalomus egzaminus. P.S. Tikrai patariu kelis lašelius valerijonų išgert
Rimvydas 2009-11-18 17:44
Tiesiog esi nesupratingas ir viskas. Galbūt dabar tu keikiesi,nes tau kažkada reikėjo 3 egzaminų,o dabar kažkam tik 2 tereikia ir tau dėl to nuoskauda likusi. Tie kas neturi baigti mokyklos jos nebaigę toliau ir nebebandys tęsti mokslų. Vistiek dauguma baigę mokyklą yra normalūs žmonės, o ir tie prasčiau besimokantys ir kuriems vėjai galvoj anksčiau ar vėliau susitūpės ir tikrai džiaugsis kitiems pasakęs,kad baigė dvyliką klasių, nes nebijos,kad toks kaip tu pradės skirstyti žmones į tuos kurie baigė vidurinę, ir į tuos kurie nebaigė. Ir šiaip žmonėms 3 dalykai bando užkirsti kelią baigti vidurinę: 1. Jei nelankai pamokų gali nebaigt. 2. Jei kurios nors pamokos vidurkis yra neigiamas. 3. Jeigu neišlaikai egzamino. Pilnai tų trijų punktų užtenka,kad nebaigtum vidurinės, o jeigu žmogus lanko pamokas, jo vidurkis 4 ir šiaip ne taip išlaiko abu egzaminus,tai kodėl neužrašius,kad jis baigė 12 klasių?
ACHMABINEDZADAS 2009-11-30 21:46
Aš nesuprantu ar jum gaila kad tas vingių jonas baigs ta 12 klasę?Per daug konkurencijos jums bus? Vistiek norint kur įstoti reikia bent 3 egzaminų,o su 12 klasių nieko nepasieksi.Manau kad tikrai kai kam likusi nuoskauda kad ale mums šiais metais lengviau bus laikyt su tomis neišbandytomis reformomis,nei kitiems prieš pora metų.