Studentų bendrabučiuose tvarka kaip įkalinimo įstaigoje

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2008-10-31 14:42
Studentai kaip ten istikruju?ar ten jau taip blogai?
Anonymous 2008-10-31 14:46
Kaip nrvuoja tokie populistiški pavadinimai! kalbama apie vienos kolegijos bendrabučius, o pavadinimas - už vius. Absurdas!
Anonymous 2008-10-31 18:43
Patikėk, teisės varžomos jei ne visuose, tai bent 80proc bendrabučių. Reikalaujama grįžti nuo tam tikros valandos, lankytis kituose kambariuose draudžiama iki tam tikros valandos. Su šildytuvais "susidorojama" be gailesčio. Na, bet barako kaina - ne buto nuomos kaina...
femto 2008-11-01 03:28
Barake gali grizti kada nori, niekas nevarzo, laikyti kambioriuose gali irgi vos ne bet ka, na ziema ,zinoma, gaudo labai tuos, kas turi sildytuvus,o del sveciu, kurie nori ateiti pas tave visur yra skirtingai: vienuose gali pasibuti iki 23val. , kituose iki 24val.Kaina uz barako nuoma iki 200 lt , uz ta suma gauni stoga virs galvos, ne pati geriausia , bet pakenciama, uz siluma nemoki,nes visus metus ta pacia suma moki, vanduo taip neribojamas, tik vienas trukumas , kad dusai skirti visam aukstui.Taigi nelabai matau cia dideles skriaudos
Anonymous 2008-11-01 12:19
Pas mane barake ileidimas ir isleidimas priklauso nuo budetoju. Pas viena bet kada gali ieit ir grizt, o pas kita uzrakina duris nuo puse 12 ir viskas.... dabar nekeisciau barako i joki buta mkk. lt/main/227-smagios-akimirkos-i-barako-gyvenimo.html Cia is mano barako jei atkreipiat demesi i kambario tvarka tai negalvokit kad taip visam barake. Uzeitumet pas kai kuriuos tai maloniai nustebtumet kaip susitvarke o del sildymo tai bbz. turim db kol kas sildytuva. bet neprireikia naudot. Radiatoriai salti kaip ledas, bet penktadieni kamabari su atidarytom fortkem 24 laipsniai visa diena..... o siaip apie 20-22.
Anonymous 2008-11-01 23:56
Na su kolegijom prasčiau (kai kur kraupu), bet bent jau univerų (VU, VGTU, MRU, VDU, LŽŪU) barakai geri. Turiu draugų juose gyvenančių (ir pats saulėtekio barake gyvenu), tai tenka girdėt atsiliepimų, ir pačiam po kitus apsilankyt, tai viskas normaliai. Kai kurie net sako, kad tikrai barako nekeistų į butą. Aš irgi buto nuomojimo varianto net nesvarstau - barako kaina maža, o sąlygos mane tenkina. Nors gyvenam kambary 3, bet asmeninio privatumo pakankamai.
Anonymous 2008-11-02 13:29
siauliu 4 bendrabutis kieciausias pagal savo tvarka. ten pamenu panele praeina su aukstakulniais ir gauna velniu jog trukdo zmonem miegot savo vaiksciojimu. zodziu daug daug tokiu nesamoniu panasiu. bet betkokiu atveju bendrabutis yra geris ir niekur daugiau nenoreciau but tik bendrabuti. studijos prarastu savo zavesi. p.s. bet vat sitame kolegijos bendrabuti nieku gyvu nesutikciau pasilikt =D pzdc vienas kompas ant viso bloko. tai kaip man dirbt reiktu?