Į studijas lietuvaičius vilioja Didžiosios Britanijos Glamorgan universitetas  (16)

Glamorgan universitetą Lietuvoje atstovaujanti įmonė "East West Consulting“ išplatino spaudos pranešimą apie studijų galimybes šiame universitete. Pateikdami šią informaciją skaitytojams rekomenduojame paieškoti ir papildomos medžiagos apie studijas užsienyje - ne visada viskas yra taip gražu, kaip bandoma pateikti įvairiuose pristatymuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Velse esantis Glamorgan universitetas ES piliečius kviečia studijuoti itin palankiomis sąlygomis. „Metinė bakalauro studijų kaina šiame universitete yra 3225 Anglijos svarai sterlingų, tačiau visiems ES nariams, tarp jų ir lietuviams, siūloma 1940 Anglijos svarų sterlingų nuolaida, tad metinė studijų kaina tuomet tampa 1285 svarai, o bakalauro studijos čia trunka tik trejus metus“ – pasakojo įmonės „East West Consulting“, atstovaujančios Lietuvoje šį universitetą, programų koordinatorė Julija Kubova.

Per tris metus Glamorgan universitetas Velse siūlo įsigyti net kelių specializacijų bakalaurą. „Studentai gali pasirinkti studijuoti iš karto net dvi mokslo sritis, pavyzdžiui, apskaitą ir teisę, psichologiją ir marketingą, ir baigę studijas, gauti vieną abiejų sričių diplomą. Toks studijavimo būdas ypač tinka tiems studentams, kurie iki galo nėra apsisprendę, kurią specialybę rinktis ir blaškosi tarp kelių mėgiamų” – teigė J. Kubova. Specialybių derinys yra labai platus, tad studentai gali rinktis įvairias jų kombinacijas ir kiekvienos jų intensyvumo lygį: galimas vienodas abiejų mokslo sričių kreditų skaičius arba vienos mažesnis, kitos didesnis.

Mokesčiui už studijas privatūs fondai suteikia paskolas, kurias grąžinti reikia tik pabaigus studijas ir tik tada, kai buvęs studentas pradės uždirbti ne mažiau nei 15 000 Anglijos svarų sterlingų per metus. Pasak J. Kubovos, „jei studentas už mokslą moka iš savų lėšų, jis tai gali daryti iš karto sumokant visą sumą už metus arba mokėti dalimis kas mėnesį, tad jei studentas laisvu nuo studijų metu dirba, mėnesinę studijų sumą uždirbti nėra sunku” .

Paraiškos dėl priėmimo teikiamos iki 2009 metų balandžio 30 dienos, prie paraiškos turi būti pateikiami ir TOEFEL arba IELTS testo rezultatai. Visais klausimais, susijusiais su studijomis Glamorgan universitete, konsultuoja ir paraiškas pildyti padeda Glamorgan universiteto atstovė Lietuvoje įmonė „East West Consulting“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (16)

Susijusios žymos: