Gorbačiovas kokio nematėte – po jo mirties internete masiškai plinta istorinė „Pizza Hut“ reklama su paskutiniu SSRS vadovu (Video)  ()

Sovietų Sąjungos žlugimas Rusijoje pradėjo ekonominio perėjimo nuo komunizmo erą, o ryškus permainų šalininkas buvo prezidentas Michailas Gorbačiovas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-08-31 Gorbačiovas kokio nematėte – po jo mirties internete masiškai plinta istorinė „Pizza Hut“ reklama su paskutiniu SSRS vadovu (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nobelio taikos premijos laureatas, kuris mirė antradienį, eidamas 91-uosius metus, tuo metu į Rusiją atnešė daugybę Amerikos franšizės verslų ir netgi nusifilmavo 1997-ųjų „Pizza Hut“ reklamoje, kuri po jo mirties dabar vėl populiarėja socialiniuose tinkluose.

Reklamoje keli rusai, sėdėdami „Pizza Hut“ restorane, diskutuoja apie politiką. Gorbačiovas atsisėda restorano kampe ir jį pastebėję lankytojai pradeda diskutuoti apie jo politinį palikimą.

„Dėl jo mes turime ekonominę painiavą!“ pasako vienas žmogus.

„Dėl jo mes turime galimybę!“ atsiliepė kitas.

„Dėl jo turime politinį nestabilumą“, – sakė pirmasis vyras.

 

„Dėl jo mes turime daug dalykų, pavyzdžiui, „Pizza Hut“, – įsiterpė pagyvenusi ponia, o visi ištaria „Sveiki, Gorbačiovai! o reklamos balsas pasako, kaip „pica visus suvedė“.

Tuo metu reklamoje pasirodęs prezidentas buvo retas atvejis, o „Foreign Policy“ duomenimis, Gorbačiovas savo sutartyje turėjo sąlygą, kad per filmavimą jis nevalgys picos. Pranešime taip pat rašoma, kad buvęs prezidentas gavo nemenką honorarą. Jis dalyvavo Vakarų prekių ženklų reklamos kampanijose, siekdamas surinkti pinigų savo labdaros fondui.

Nors buvo kritikuojamas jo dalyvavimas reklamoje, Gorbačiovas sakė, kad „pica skirta visiems“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(0)
(4)

Komentarai ()