Kodėl žmonės naudoja jokios funkcijos neatliekančius mygtukus?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Analog 2010-02-10 15:04
Kai palieka mygtuka, tai taip ir gaunasi kad maigo, nes nezino ar jis veikia ar ne. Juk persasi logiska isvada, kad jei yra mygtukas, jis turi kazka reguliuoti, parasytu virs tu liftu ar pesciuju pereju mygtuku, kad neveikia jis, vat tada idomu kokius rezultatus pamatytu.
bahuriux 2010-02-10 15:33
labiausiai man patiko sita mintis „Šis mygtukas turi daug energijos, tačiau ji daugiau potencinė nei kinetinė."
immortallt 2010-02-10 16:19
bahuriux, geras O seip liftuose kiek su jais susiduriau, man visad veikia mygtukas duru uzdarymo Nors mazai liftais vazineju. O su sviesaforu mygtukais, tai gal kas trecias veikia. Prisimeni kad neveikia, tai ir nemaigai. O del imitaciju irengimo, pilnai tikiu, kad taip ir yra, nes daug zmoniu nepatenkinti viskuo, ypac darbo salygomis. Iki kol ateina krize
vyckas 2010-02-10 16:55
Jei zinotu, kad mygtukas neatlieka jokios funkcijos tai ir nenaudotu. Del tu termostatu, tai cia baltas melas, kad zmones jaustusi geriau tiem zmonem mygtukai funkcija atlieka, bet tik ju paciu galvose ir siaip mano galva truputi klaidinantis straipsnio pavadinimas
MindaugasV85 2010-02-10 18:09
Kas liečia šviesoforus, tai truputį paaiškinsiu plačiau. Pėstiesiems skirti mygtukai statomi (arba turėtų būti statomi) tose vietose, kur tik pėstieji trukdo automobilių eismui. Tarkim turim paprastą gatvę, kuria automobiliai galėtų važiuoti nesustodami. Jeigu pastatoma pėsčiųjų perėja, tai naudinga pastatyti ir mygtukus, kad be reikalo nebūtų stabdomas eismas. Panašios situacijos kartais pasitaiko ir T formos sankryžose (priklauso nuo to, kokiomis kryptimis galimas eismas ir ar jis vienpusis ar dvipusis). Mygtuko veikimas. Paspaudus mygtuką kartais tenka palaukti kol užsidegs žalia šviesa (pasireiškia T formos sankryžose). Kartais gali pasirodyti, kad mygtukas neveikia. Kodėl neužsidega žalia iškart? Šviesoforų junginėjimas eina pagal ciklą. Jeigu paspausite mygtuką ciklo pradžioj (ciklo pradžia - sekantis šviesoforas po pėsčiųjų šviesoforo), teks palaukti kol visi šviesoforai sumirksės ir ateis jūsų eilė - tada ir užsidegs žalia šviesa. Jeigu mygtukas nebus paspaustas, tai pėsčiųjų šviesoforas neužsidegs ir taip bus laimima laiko automobilių eismui.
werafonas 2010-02-10 19:13
Bet taip pamąsčius platesnia prasme, tai kyla mintis, kad religija - dar vienas mygtukas.
Makikius 2010-02-10 19:54
Teko ir man susidurti su tokiais mygtukais. Pėsčiūjų perėjuose kitus paspaudus tenka palaukti 10-30sekundžių ir tada jie įsijungia, kiekvienas po tam tikro laiko. O sankryžose spausk nespaudęs vistiek žalia užsidegs to pačiu ciklo metu. Apgaudinėja mus ir iš tikro negreit teina šitą perprasti. Werafonas pilnai sutinku!
DJ_LFS 2010-02-11 01:36
tai stai ko taip ilgai reikia spausti mygtuka lifte, kol pagaliau durys uzsidaro
Sarunas 2010-02-11 01:56
o pas mus fake tai kol nespausi tol ir nesidarys durys ( aišku ne ilgiau nei 15 sec)
Tetija 2010-02-12 23:40
Prie mūsų fako yra sankryža, ir joje tie mygtukai. Šiaip niekaip nesuvokiam, koks skirtumas, spaudi ar ne, nes na vis tiek turi jungtis dėl posūkių.. bet vis tiek visi junginėjam, ale gal greičiau persijungs:) Taip pat ir prie bendrabučių..
Tdec 2010-02-26 18:32
Manau viskas logiska ir paprasta - jeigu yra mygtukas, tai vadinasi, jog jis ir veikia. Kam deti mygtuka del grozio? Labai mazai kas masto apie tokius dalykus, jog kazkas specialiai des kazkur neveikiancius mygtukus.