[Žinios trumpai] E. Muskas prisidirbo: supykęs Eltonas Johnas traukiasi iš „Twitter“, skelbia apie priežastį

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2022-12-12 19:08
Mano prognozė, kad Muskas sudirbs twitterį pasitvirtina su kiekviena diena. Jau apkritai, manau jo laukia didelis nuopolis, nes kažkas susisuko pas jį galvelėje. Nereikėjo su Trumpu susidėt. Prieš metus buvo mldc bičas.
donatasv 2022-12-12 22:41
Ne iš tokių bėdų muskas išsikrapštė. Su tesla buvo prie bankroto ribos, pažiūrėk kir dabar. Pakurs komanda atsojos blogą l, gerą funkcionalumą ir pradės tobulinti. Nu bent jau aš nurašyti neskubečiau. Dėl bidono politikos jis griežia dantį pasikeis prezidentai neužilgo, o muskas liks niekur nedings.
Benediktas 2022-12-12 23:06
Tiesiog jo produktai šiaip ir labai susieti su jo asmenybe, kuri buvo įkvepainti. Jei jis taps šlykščių tipu ir elgtis Trumpo, Putino naudai - gali atstumti pirkėjus, kurie paprastai daugiau uždirbantys. Tikuos Muskas pasitaisys.
Laurynas19 2022-12-13 14:09
Kokia buvo paskutinė trumpo žinutė Twiteryje kai jis buvo blokuotas už neapykantos kurstimą ir skatinimą pulti Kapitolijų Sausio 6d. 2021m?
Dannas3 2022-12-13 14:49
Nieko jis neskatino tiesiogiai, ne toks durnas juk Twiterio paaiskinime yra sudeliota visos pranesimo potekstes. Poto tokie gudruciai ir vartosi teismuose, kad nieko as neskatinau, jus matot tai ka norit matyt ir t.t.
Laurynas19 2022-12-13 17:13
Tai tau taip atrodo jog neskatino, taip pat ir teismai to negali įrodyti, bet Twiteris taip nusprendė ir užblokavo. Muskas jeigu norės irgi galės tai daryti savo nuožiura. Ir manau jog bet kuri kompanija turi teisę kaip nori elgtis su savo vartotojais. Man taip pat priklauso sistemos, kuriose aš lengva ranka blokuoju bei šalinu iš duomenų bazės tuos kuriuos noriu. Taip pat šiame t.lt puslapyje aš buvau įspėtas ir mano pranešimas pašalintas už tai, jog pasakiau, kad tie kurie skiepijosi nuo C nesugeba padaryti 10 prisitraukimų, dažnai žiūųri Netflix, porn, bei žaidžia kompiuterinius žaidimus - visa tai juos vienija. Ir t.lt turi tokią teisę. Gali pašalinti mane iš sistemos jei nori bet kada.