Beveik 25 proc. vokiečių sutiktų implantuotis mikroschemas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Sauliaus 2010-03-02 15:40
visi naudos iesko...
zahiraz 2010-03-02 15:47
ash sutikciau ;]
Windas 2010-03-02 15:58
na deja ash ne .. ir taip valstybes kontroliuoja liaudi... tai su tokiais inplantais eiliniam pilieciui, kuris siekia darbo paprasto ir tureti zmona bei vaiku, tinka, bet jei zinai, kad kazka atlieki nelegalaus ar neteiseto ir nzn kas ateityje atsitiks tai nepatarciau... kikvienas siustuveli nesvarbu koks jis bebutu yra galimybiu sekti... tai nejaus jums smagu butu zinoti kad jus stebi ir tikrina jus kikviena karta kaip jusu siustuvas atsiduria imtuvu range'e? abejoju...
kiesza 2010-03-02 16:04
Jusu daugelio draugai is vakaruo jei konkreciai tai Amerikieciai anksciau ar veliau visiems mums tokius sudes noresim to ar galbut net nezinodami pradesim juos nesiotis po oda.. Nes amerikos valdzioje yra tikrai nesveiku zmoniu ir organizaciju..
Minde317 2010-03-02 17:30
Pliusai: - Nusikaltelius rastu greiciau. - Suskaiciuotu kiek emigrantu yra. - Jei zmogus serga Alzhaimerio liga ir neberanda jis namu, butu nesunku ji rasti Minusai: - neaisku kas toje microschemoje butu sumontuota ir kaip tai veiktu. Juk gali buti niekam nezinant sumontuotas koks psichika veikiantis mechanizmas, kuri aktyvavus zmogus butu valdomas per atstuma kaip koks robotas. Pavirstum kokiu zombiu, kieno nors tikslams pildyti.
Kopust 2010-03-02 17:37
Tada tokią armiją žmonių valdomų einančių į karą įsivaizduoju
HiTech 2010-03-02 17:40
Ha ha, zombiu Siaip del vagysciu tai gal ir susektu greitai, bet taip pat greitai galetu pakisti zmogu, kuris yra nekaltas.
bahuriux 2010-03-02 17:45
gerai, kad didzioji dalis yra mastamciu zmoniu, o tiems 23% uzuojauta. Bene vienintele vertybe kuri likusi zmogui laisve ir jos atsisikyti savanoriskai? Neturiu ka bepridurti. Avarijos atveju ir panasiai tegu tokie isitatuiruoja varda pavarde ir kraujo grupe geriau matomoj vietoj kur nors ant kaktos geriausia butu, jei protelio nemarios.
Sarunas 2010-03-02 17:51
Buvo rašyta, kad lengviau juos rastų po griuvėsiais ir t.t., o ne identifikuotų kraujo grupę ir pan.(nors dalinis mikrochipo veikimas būtų ir identifikacijai)
bahuriux 2010-03-02 17:55
Galima surizikuosiu, kadangi nera dideliu zemes drebejimu Lietuvoj.
goshtiz 2010-03-02 18:15
Jei kas nematėt "the Zeitgeist" filmo, būtinai pažiūrėkit. Kils minčių dėl tokių implantų naudojimo. Asmeniškai esu kategoriškai prieš tokius projektus - apie koki privatumą, asmeninę laisvę gali eiti kalba... Į ką visa tai veda? Ateis laikas, kai be tų čipų žmogus nebegalės niekur patekt, disponuoti savo turtu ir pan. Garsiai pasakysi savo nuomonę, kuri prieštaraus valdžiai, išjungs čipą ENTER klavišu ir liksi beteisis, beturtis benamis. Kažkas iš to tikrai pasipelnys, ir nemažai... Tai tik dar vienas įrankis turtingiems, įtakingiems "dėdėms" valdyti liaudį.
ligonis 2010-03-02 18:46
juk daug linksmiau su savim tampytis kruva korteliu/popieriaus lapu, kad galetumkazka padaryt. as uz tai, kad viso to sumazetu. nes gan ikyru, kai pamirsti vaziuodamas 500m iki parduotuves ir sustabdo policija ir gauni bauda, nes neturi suknistos pinigines... P.S. nemanau, akd sunku butu likti pakankamu atstumu, kad negaletu identifikuoti to RFID.
mnv 2010-03-02 21:30
Ne i smegenis dedamas tas chipas, galu gale jei tau paranoja, kad tave seka arba jei nori ka nors prisidirbt gali issikrapstyt ji jei poodinis tera o kiesza tai paranojikas nenormalus
lfoot 2010-03-02 21:41
manau tikrai butu naudingas toks daiktas, butu mums visiems i nauda, juk nesamoniu jie nedarys ka cia kalbat kad kontroliuoti liaudi? kaip jie kontruoliuos su tais RFIDais? jus gal tikit kad pavers zombiais arba valdys kaip su nuotoliniu pulteliu tavo smegenis? rotfl
sz520qm 2010-03-02 23:55
Oj kiek paranoikų... Netgi vienas caitgaistininkas išlindo... 1. Kas kalba apie duomenų perdavimą? 2. Ką kalbėtumėte, jei tokie įrenginiai būtų gyvybiškai svarbūs Jūsų sveikaitai? 3. Įsivaizduojat, kad kiekvienas darbdavys, policininkas, tėvelis ims ir implantuos juos Jums? Jokios licencijos, jokių patvirtintų dokumentų, jokio patvirtinto įrenginio? Pavyzdys tinkantis visoms trims kategorijoms: poodinis gliukozės monitorius (google subcutaneous glucose device). Prieš reiškiant populiaraus sci-fi tipo paranoines mintis, pagalvokit ką rašysit. Tada dar kartą. Ir tada, jei dar liks noras, rašykit...
Fostil 2010-03-03 01:41
Kazkada senai anime ziurejau sci-fi zanro, tai labai patiko man ten ateities vizija. I smegenis implantuojamos mikroschemos ir ju pagalba matai yvairius vaizdus: filmus, zinios, vaizdo pokalbiai, bendravimas mintimis tarp 2,3,4... asmenu. Vat uz tokias mikroschemas pilnai pasisakyciau uz, o tiems paranojikams, jog jus seka, valdo, tai slepkytes gyliai miske. O jei valstybe ir matys, kad kur tu esi, tai man kazkaip dzin, ne vagis esu, neturiu ko slepti, o tai tik padetu vagis susekt.
mykolas 2010-03-03 07:00
Paranojikas ne paranojikas, bet valdžia absoliučiai pasitikėt gali tik pati valdžia arba šiaip durniai. Sprendžiant iš apklausos dauguma vokiečių tokie nėra. Šiandien gal ir neturit ką slėpt nuo valdžios, bet galbūt turėsit rytoj. Tai galėtų būti pvz. kokio nors įtakingo teisėsaugos nario kompromatas. Arba nelegalus šešėlinis verslas (vienas iš būdų gelbėtis nuo skurdo krizės metu). Ir dar daug visokiausių "arba" kurie gali būti gyvybiškai svarbūs jums, o valdžia neabejotinai tai atimtų. Nors implantai nėra priverstiniai, bet ir prie virtualių pinigų perėjom neverčiami, o dabar atsisakyt banko paslaugų praktiškai neįmanoma, nebent bomžu taptum. Taigi, anticaitgaistininkai, geriau patylėtumėt.
Windas 2010-03-03 08:57
(Cia kurie tik masto jog sekti negalima) Sekti galima bet ka kas siuncia belekoki signala nereik duomenu perdavimo... sekimo budas galimas butu pagal signalo stipruma,silpnuma (pats dirbu su sekimu) Kad valdys zmogu? nejuokinkit.. cia rimtai perdeta... jei galetu valdyt givybe valdytu jau visus givunus. Didziausia pasitikijima neduoda man kad del sekimo ir infekcijos visokiais dalykais.... kur ji montuos bei kas bus avarijos metu jei sutrenktu ta vieta kur tas prietaisas ar nepazeistu raumens ar dar ko.. ar neivyktu infekcija kazkokia... tokiam dalykui dar tobulet ir tobulet...
Drunk 2010-03-03 09:12
Pritariu.
Minde317 2010-03-03 11:09
kai bilas sukure microsofta, sake, kad 64MB kieto disko bus daugiau nei pakankama namu kompiuteriui, bet dabar turbut retas, kuris pirks kompiuteri su maziau nei 100GB kietuoju disku. Isvada aiski: technologijos vystymosi greicio nuspeti neimanoma. O kas liecia tuos cipu montavimus, tai pliusu tikrai yra ir bus, o kokiu bus sunku net isivaizduot. Pakanka fantastiniu filmu paziuret ir tampa aisku ko link ko einam Ka tie cipai "gero" duos tai apvilks graziomis reklaminemis kampanijomis, o kokias pasleps galimybe - zinos tik saujele zmoniu. Cai neparanoja, cia tik pamastymas. Cia panasiai, kaip su ta gripo vakcina - skipykites jau mire tiek ir tiek, o realiai net salutinis poveikis neistirtas - ir visi perka. Kitas smagumas tas, kad nuo kraujo ligu vien Lietuvoje per metus mirsta berods virs 1000 zmoniu. Kas tas kiauliu gripas