Pareigūnas gamtos teršėją sugavo pasinaudodamas "Google Earth"

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

wilkas 2010-04-03 22:14
Kad pas mus tokia bausme grestu... Dabar miskuose daugiau padangu nei medziu
MarijonasM 2010-04-03 22:15
"Penkeri metai kalėjimo ir 5000 dolerių bauda" Štai kodėl Lietuvių kultūra tokia žema.
HiTech 2010-04-04 00:28
Ne nu aisku, dar pavarykit ant Lietuvos, gal tada joje geriau pasidarys gyvent. Apgailetina... O jei zinote kur kas siukslina gamta, tai galite apie tai pranesti per maps.lt . Bus nors siokia tokia nauda nei dejavimai kaip cia Lietuvoj viskas blogai...
kionig 2010-04-04 01:03
Nesijaudink visuotines svarinimo akcijos surinks, tad nera cia baisios problemos. Jei apie straipsni tai galvojau, kad vel koki kanapiu lauka rado Bet pasirodo, kad kazkoki kvaili surado, kuris negalejo paleist katerio su ijungtu varikliu ir padegt, butu sudeges ir nugrimzdes, o dabar eilinis FAIL
pinkiss 2010-04-04 01:12
lietuvoj uz zmogzudyste apie 5 metus teduod kalejima tai cia tikrai fail pas mus,bet del tokia siukslinima ne ka maziau apgailetina bausme.
HiTech 2010-04-04 02:50
Nuzudyk kanors, paziuresiu kaip tu 5 metus gausi... Lietuvoje maziausia bausme uz zmogzudyste yra 5 metai, bet cia tik popieriuje, realiai gauna daugiau, nebent zmogzudyste NETYCINE + begale lengvinanciu aplinkybiu ir t.t. Vienintelis "fail" Lietuvoje tas, kad tokiu dunduku kaip tu normaliai, be anglisku zodziu ir durno akcento, neismoko rasyti... Taip, kad maziau verk...
kionig 2010-04-04 03:06
FTW lietuva ? ir prie ko cia ji ? Nelabai suprantu, kodel cia ta lietuva prikisot prie 100x kvailesniu amerikonu
wilkas 2010-04-04 10:31
tikriausiai pats nebandei pranesti? Suveiktu nebent parodytum kur masine siuksliavete padaryta ir dideliais kiekiais veza. O jei parodysi pilnas siuksliu pakeles, niekam neidomu, nes toj vietoj nieko nepatykosi ir nenubausi, o reikia surinkti. Jau daugeli metu tu svaros akciju, talku rengiama, bet kaip pilna siuksliu taip pilna. Suo ne karta koja susipjauste miske. Nuvaziuok prie vandens, tai per "zvejus" pirma turi praeiti siuksliu pakrante kol pasieki tikraja. Vien padangu lietuvoje kasmet neperdirbama 13 500 tonu (inf. nuoroda: http://www.delfi.lt/archive/article.php?id=30525161)
Belzebubas 2010-04-04 10:36
Kokia turi teise jo tarme vadinti durna? Pati bendrinė kalba tėra tarmė pripažinta kaip pagrindinė. Nebe tie laikai kai stengiamasi sunaikinti kita, kad ir vietinę kultūra ir įdiegti centrinės valdžios cenzūra viskam kas kitą. O pinkiss - tau pagarba!
Metanabol 2010-04-04 11:13
Man irgi visiškai p ant lietuvos aš jos negerbiu ir negerbsiu, nėra ko čia gerbti, kai viskas padaryta ant pinigų, kapitalizmas - pirmoje vietoje pinigai, po to eina žmogus, socializmas - žmogus kažkodėl pirmoje vietoje buvo tuomet... Keistai ritasi viskas.. Ypač litwos įstatymai: už kanapių auginimą gali gauti daug daugiau nei už žmogžudystę susideginkit bybiliai visi ir kiti vagys, o jūs gerbiami litwninkai, tai eikit na, su šventom velykom, mielai dabar ridenčiau margučius, kokioj nors anglijoj,ispanijoj,olandijoj, tik ne lietuvoj, nes čia kur pažiūri - vemt noris
Nerealiai 2010-04-04 11:56
Jei tau taip blogai Lietuvoje, tai vaziuok i Anglija, Ispanija, Olandija, galesi sekmingai rinkt braskes, ar dar ka nors panasaus, bet zinok taves ten nieks ir nemanau, kad gerbs, jei negerbi net savo salies. Beto labai smagu, kad tokie intelekto nesuzaloti pusgalviai kaip tu isvaziuoja i anglija, poto grize uzsidirbe siek tiek vaidina erelius ir niekina toliau Lietuva. Poto kartais geda pasakyt, kad tokie kaip tu mano tautieciai.
gRysed 2010-04-04 15:37
Kad ir kaip bebutu, Amerika federacine salis, istatimai ir ten nevienodi. Ne visi rajonai auksu ziba. Ka turit pries tuos, kas dirba uzsenyje? Jei Lietuva nesudaro tinkamu salygu uzsidirbti, tai sedeti Lietuvoje del keliu kapeiku apsimetanciu tikru "patriotu" ? Gerai tam kas turi gera issilavinima ar seip reikalinga profesija, bet nevisi vienodi, kitiems kazka ir reikia daryti. Tiem "kazkam" labai daznai pasiseka uzsenyje zymei labiau, nei cia esamiems issilavinima turintiems zmoniems.
HiTech 2010-04-04 16:39
refs 2010-04-04 17:08
tave apart tevu ir keliu draugu, Lietuvoje gerbia kas nors? Kaip pvz. imk daugeli darbovieciu kur tikrai tave bus linke labiau isnaudot nej gerbt Paprasciausiai pati valdzia kuria tai.
HiTech 2010-04-04 18:02
O uzsienyje tave darbdaviai ant ranku nesios??? Tikriausiais nesi ten dirbes...
zaf 2010-04-04 18:19
HiTech, gal užteks piršt visiems tą vaikišką naivų požiūrį?.. Varo žmonės ne ant Lietuvos, o ant valdžios ir kitų mechanizmų. Kur tai matyta, už studento nužudymą (tyčini, siekiant apiplėšti) - 10 metelių. O čia, prašau, už šiukšlinimą 5 metai. Ir jei tu toliau sėdėsi tyliai ir "oi, kaip gražu pas mus, nieko nematau, nieko negirdžiu" tai ir bus to purvo ligi kaklo visad. Ko jau ko, bet tylėt tikrai nereik. Ar nematai, kad Lietuva smenga šviesos greičiu? Pusė milijono jau emigravo per 20 metų. Per kitus 20 (jei taip ir toliau), jei paklausytų visi tavo patarimo, emigruotų dar daugiau. Lietuva - labai graži ir miela šalis, bet ne valdžia ir žmonės, kurie tą Lietuvėlę niokoja Pamąstyk, ką tu tikrai palaikai. Ir nereik čia painiot sentimentų su realybe. Ačiū. P.S. aš visai nepiktai, tiesiog tikiuos, kad gyvenimas Lietuvoj gerės. Bet - paprastas pavyzdėlis - Stepas nori padaryt mokslą mokamą visiems, apkarpomos stipendijos, todėl niekas neturėtų stebėtis dėl tautiečių polinkio į emigraciją. Na, nesiplėsiu iki pensijų ir mokesčių (kurie tik į naudą... deja, kaimyninėms šalims).
HiTech 2010-04-04 22:35
Neneigiu, Lietuvos valdzioje problemu yra, ir gan dideliu. Bet vistiek nelaiko nervai, kai kokie nupiepe smurgliniai aiskina kaip jie skersa deje ant Lietuvos ir joje gyvenanciu zmoniu, kur kitur nueini ziurek jau kasnors gailisi gimes lietuviu. Ieini i koki naujienu portala, ten kasnors apie uzsieni parasyta, o komentaruose iskart pradeda lyginti kaip lietuviai butu tokioje situacijoje (daug blogiau) pasielge. Nu nafik reikia dar PACIUS SAVE niekinti??? Dabar jus dziaugiates, kad užsienyje už šiukšlinima 5 metus kažkas gaus, bet kai Lietuvoje už poros vištų vagyste gauna 4 metus kalejimo tai jau didžiausia nesamonė??? Kodel? Siaip tiek pirmame, tiek ir antrame mano pateiktame pavizdyje bausmes yra perdetos. Tikiuosi tokia didele bausme uz vogtas vistas buvo pirma ir paskutine, ir tikiuos to amerikiecio i kalejima nenusius. Prisiminkit, kad kalėjimas žmogaus nepataiso, ir jei Lietuvoje pradetu uz tokius sudniekius kiekviena i kalejima sodint tai prireiktu anto tiek kalejimu kiek yra dabar... Na nors statybos atsigautu O siaip tai geriau skirti baudas, viesuosius darbus ir pan. Aisku uz rimtesnius nusikaltimus bausti kaip pridera. Beje del debilu valdzioje manau labiausiai kalta yra STT, FNTT ir t.t. Jei jie kruopsciau atliktu jiems skirta darba, bordakas seime pamazu isnyktu. Taigi reikia salinti priezastis o ne pasekmes.
refs 2010-04-04 23:36
esu dirbes, nenesiojo, bet cia irgi tikrai nenesioja ir siaip jej apie gerbima prasnekot tai anglijoje tikrai labiau zmogus esi gerbiamas ir neapgaudinejamas.
HiTech 2010-04-05 00:11
Ir kuom ta pagarba pasireiksdavo? Sypsojimusi tau, tik iki tol kol tu nusisuki?
pinkiss 2010-04-05 02:51
HiTech dar karta skaityk ka Zaf parase nieks nevara ant tu kur lietuvoj gyven,zmones kartais isireisk kad deja skersa ant lietuvos,ir pyktis tikrai im,kai matai kad kuo toliau tuo situacija blogej jei zmones baige mokslus,ir tie patys dirbantis tur galvot kaip isgyvent iki menesia gala kad uztektu ant maista ir mokesciu,o tam paciam uzsieny dirbdams kelias dienas uzdirbsi tiek kiek per menesi uz zemiausias kvalifikacijas darba ir dar iseis susitaupyt,su garantijom kad jei darba neliks neliksi ant gatves.Taigi negalvok kad zmones sava noru im ir isvaziuoj kazkur laimes ieskot,nes jei butu galimybe zmones nesiryztu gyvenima nuo pradzios pradet kazkur kur niekad nebuve.O piktu komentaru ir pasikelusiu zmoniu visur pilna,tik internete jie labiau isriskej.