„Jam nuvažiavo stogas!“. Pasibaisėjęs KGB agentas skelbia, ką daro Putinas  ()

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas prieš savo susitikimus imasi nuolatinių griežtesnių saugumo priemonių. Viskas dėl to, kad Rusijos diktatorius beprotiškai bijo dėl savo sveikatos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visi žmonės prieš susitikimą su Rusijos prezidentu privalo dvi savaites išbūti saviizoliacijoje.

Apie tai „24 kanalui“ pasakojo buvęs KGB ir Rusijos užsienio žvalgybos tarnybos darbuotojas Sergejus Žirnovas.

Buvęs KGB agentas įvardijo didžiausią Putino baimę.

„Prieš susitikimą privalomas dviejų savaičių karantinas. Bet jei tau reikia būti su 75 tūkstančiais žiūrovų Lužnikų stadione, tai akivaizdu, kad tikrojo Putino ten nėra“, – pažymėjo Žirnovas.

Be saviizoliacijos, verta prisiminti, kokie ilgi stalai Kremliuje stovi per Rusijos diktatoriaus susitikimus, tiesą sakant, su bet kuo. Be to, visas vidinis Putino ratas taip pat turėtų būti karantine, kitaip jiems greičiausiai nebus leista susitikti su Putinu.

„Putino protas pašėlo po koronaviruso. Jam nuvažiavo stogas! Ir jei jau panaikinti visi apribojimai visame pasaulyje, Putinas ir toliau gyvena karantine“, – sakė buvęs KGB pareigūnas.

Visi šie veiksniai gali rodyti, kad Vladimiras Putinas tikrai labai bijo susirgti, nes bijo mirties. Žirnovas pabrėžė, kad galbūt Rusijos prezidentas vis dar nėra toks beprotiškas savižudis, kad norėtų parodyti save pasauliui, grasindamas panaudoti branduolinį ginklą.

 

„Jis yra absoliutus bailys, labai bijo mirties. Putinas niekada nedrįs, kaip, pavyzdžiui, Adolfas Hitleris, įsodinti sau kulką į kaktą“, – pabrėžė buvęs KGB pareigūnas.

Anot jo, Putinas labiau linkęs išduoti Rusiją arba surengti branduolinį smūgį toje teritorijoje, kuri nėra arti jo buvimo vietos. Viskas tam, kad parodytų, kokio žmogaus Rusija vis dėlto neįvertino.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(1)
(16)

Komentarai ()

Susijusios žymos: