„Išgąsdino net artimuosius“. „General SVR“ skelbia, kad Putinas skubiai kreipėsi medicininės pagalbos  (2)

Žurnalistų teigimu, staigūs Kremliaus vadovo savijautos svyravimai kelia artimųjų paniką, nes dėl galimos staigios mirties artimas ratas susidurs su nežinomybe ir net atsidurs ant išlikimo ribos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas kreipėsi į medikus, skųsdamasis smarkiai pablogėjusia sveikata, ypač stipriu galvos skausmu ir neryškiu matymu.

Apie tai praneša „The Mirror“.

Britų bulvarinis leidinys remiasi „General SVR“ kanalo įrašu, kuriame dažnai skelbiama nepatikrinta ir nepatvirtinta informacija apie šalies agresorės lyderio sveikatą. Tikėtina, kad šiam „Telegram“ kanalui vadovauja buvęs MGIMO (angl. Moscow State Institute of International Relations) profesorius Valerijus Solovėjus.

Tarp naujų simptomų taip pat buvo įvardytas liežuvio tirpimas ir dalinis jutimo praradimas dešinėje rankoje ir kojoje. Pranešama, kad po apžiūros gydytojų konsiliumas prezidentui patarė kelias dienas visiškai pailsėti. Po kurio laiko Rusijos Federacijos prezidento sveikatos būklė gerokai pagerėjo, o vakare būklė stabilizavosi.

Neseniai Valerijus Solovėjus taip pat sakė, kad Putinas viešai kalba išgėręs stiprių vaistų, dėl kurių jo smegenys neatsilieka nuo liežuvio. O Rusijos publika mato šalies agresorės prezidentą, kuris yra „sergantis AIDS“.

Leidinyje rašoma, kad staigūs Kremliaus vadovo savijautos svyravimai kelia paniką tarp jo artimųjų, nes dėl galimos staigios mirties aplinka susidurs su nežinomybe ir net atsidurs ant išlikimo ribos. Jie neturi tam veiksmų plano.

 

„Nepaisant prezidento onkologinių ligų ir neigiamų gydytojų prognozių, jo artimas ratas ir šeima guodžiasi optimizmu ir viltimi, kad viskas užsitęs, beveik amžinai“, – rašoma pranešime.

Tuo pat metu Putinas nepaisė Rusijos gydytojų raginimų ir vietoj visiško poilsio surengė trumpą susitikimą su valdžios ir armijos vadovybe.

Pastebima, kad po miglotų paaiškinimų dėl Bachmuto, Avdijivkos ir kitų Ukrainos miestų užėmimo perspektyvų Putinui naktį vėl suskaudo galvą.

Ateinanti savaitė jam žada būti sunki, nes kai kuriuos renginius ir susitikimus bus sunku atšaukti, o dubleriai ne visada yra patikimas būdas išspręsti problemas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(28)
(6)
(22)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: