Rusija tiesiog sprogo, reikalauja „įvykdyti mirties bausmę“. Ką padarė kazachas  ()

Uralske kazachas, dėvintis kepurę su Ukrainos herbu, prie Žukovo paminklo atnešė klozetą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žanatas Achmedjarovas išreiškė savo požiūrį ir į nebeegzistuojantį sovietų režimą, ir į Rusijos diktatorių V. Putiną.

Kazachstano Uralsko mieste vietos pilietinis aktyvistas Žanatas Achmedjarovas užsidėjo kepurę su Ukrainos valstybiniu herbu ir atnešė prie paminklo sovietų vadui, pramintam „mėsininku Georgijumi Žukovu“... klozetą, praneša „Telegram“ kanalas „BASE“.

Užuomina turėjo iškart kelias reikšmes. Pirma: Žanatas išreiškė solidarumą su Ukrainos žmonėmis, kurie atremia Rusijos puolimą. Antra: jis išreiškė panieką tiek kruvinam sovietiniam režimui, tiek dabartiniam putinizmui. Aktyvistas atsinešė klozetą, norėdamas pabrėžti, kad ši itin svarbi santechnikos įranga taip pat domina Rusijos karius, kurie plėšikauja ir grobia Ukrainoje.

Taip pat pranešama, kad kiek vėliau miesto valdžia įsakė pašalinti klozetą prie paminklo.

 

 

Savo ruožtu daugelis Rusijos valstybės agresorės piliečių, sužinoję apie tokį ryškų kazachų aktyvisto poelgį, paragino jam „įvykdyti mirties bausmę“. Jie išliejo piktas replikas Achmedjarovo atžvilgiu ir dar kartą pagrasino Kazachstanui „mažu ir pergalingu“ karu. Be to, Z-patriotai, žinoma, apkaltino Ameriką neva „nuteikinėjant“ Kazachstaną prieš jų „jungią“ ir „didžią“ jėgą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(293)
(0)
(293)

Komentarai ()