[ŽT] „Viskas subrendo rimtam perversmui. Paklausykite, ką paskelbė Prigožinas“  ()

Yra visos prielaidos Rusijoje prasidėti pilietiniam karui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Politikos ekspertas Andrejus Piontkovskis pateikė netikėtą nuomonę apie vieną iš funkcijų, kurią dabar Rusijoje atlieka Prigožinas. Žinomas žurnalistas mano, kad „Wagner“ savininkas kursto tam tikrų rusų sluoksnių nepasitenkinimą, kuris galiausiai prives prie perversmo. 

Andrejaus Piontkovskio interviu „24 kanalui“ galite peržiūrėti „YouTube“.

Emigracijoje JAV gyvenantis rusų publicistas paaiškino, kaip Prigožinas kursto rusus imtis aktyvių veiksmų prieš valdžią: „Prigožinas jau seniai turi leidimą užgrobti ir vyriausiąjį vadą, o kalbant apie kreipimąsi į karius, tai yra Lenino ir Trockio 1916 ir 1917 m. propagandos pakartojimas. Jis kreipiasi į kareivius, o ryškiausias jo „pamfletas“ skamba taip: „jus įstūmė į šį beprasmišką karą, meskite ginklus, nukreipkite juos prieš tuos, kurie jums primetė šią tragediją, ir iš tikrųjų eikite į Rubliovką: ten pagrindiniai priešai – oligarchai, kurie apiplėšė šalį ir įtraukė jus į šį karą“.

 

Po to Piontkovskis meistriškai pareiškė: „Štai tokią įžūlią antikarinę propagandą dabar gali vykdyti Prigožinas. Viskas subrendo rimtam perversmui, o signalas jam bus Ukrainos puolimas“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(69)
(4)
(65)

Komentarai ()