Konstantin Rozhnov. Teigiamas Rusijos įvaizdis: misija įmanoma?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

nazijew 2010-06-15 11:49
Aiškią problema kelia straipsnis... asociacijos daugumai, ko gero nebereikalo, isgirdus apie rusija pirmiausia kyla apie vodka, dėl kažkokių priežasčių jie patys tuo didžiuojasi, bet alkoholizmas investiciju tikrai nepritrauks.. pamąsčius dar 5 sekundes apie ta valstybe taip at kyla mintys apie korupcija, "kelius", šovinizmą, ir o kaipgi bet kuriame ginče atsirandantis, dar sovietinės propagandos įskiepytas "..." argumentas... tuoj turėtų apsireikšt veikėjai su žvaigždėm avataruose ir pradėti savo šalies garbę ginti - "... o ką JAV daro pažiūrėkit.." "lietuviai tarnauja jankiams ir pila purvą ant rusijos", tik deja jūsų pačių tvartas dėl to nei kiek tvarkingesnis netampa... Gal šalis jau nebe tokia "deržava" kaip pries 100 metų kadangi sėdi ant gamtinių išteklių, tačiau svarbiausia yra protiniai ištekliai ir tautos mentalitetas, ką pakeistį jiems ir per 1000metų PR'ais neišeis.. Saviems gal ir pavyko smegenis išplauti, bet su visu pasauliu ta padaryti bus sunku.
rob 2010-06-15 22:33
Gaila Kad JAV plauna smegenis ir hipnotizuoja visus numesdama mc ir filmu kokie jie kieti. Bet Kas istikruju turi auksta mentaliteta, issilavinimo lygi tuo nesigiria. Taip gaunas kad JAV vis aikcioja kokie jie tvarkdariai. Gaila kad nuo to tik jiems geriau, ne tiems likusiems 94% zemes gyventojams. Del alhoholio nei tie rusai geria, nei ka. Kazkoks mitas, tas pats kad lietuviai visi tik golfus vagia. Yra vagiu , yra alhoholiku, bet tai ne 100% tautos. Visu straipsniu esme aiski is tuscio i kiaura. Tikslas parodyti JAV saunuole, o RUSIJA blogiete. Kaip 94% zemes gyventoju ir patys rusai ims saves nekesti, tada galima bus skelbti kara ir valio kelias i isteklius laisvas
Analog 2010-06-15 22:42
Nu tu parodyk kur jie (o ne tu) aikčioja, kad jie tvarkdariai. Tu bent skaitiai straipsnį, čia patys rusai rūpinasi savo įvaizdžiu. Geriau patylėk, neteršęs forumo tokiais komentarais.
lightfire 2010-06-15 22:44
tau kaip užplaukia, tai tu nesustabdomai iš latvių gatvės pili skiedalus. Straipsnis apie Rusijos propogandą - o tau vis JAV vaidenasi. Vargšas esi, alkoholizmo, matyt, auka..
Edgaras 2010-06-15 23:08
Tavo visas komentaras is tuscio i kiaura, kaip sakoma. Kad Rusija turi problemu su alchoholio vartojimu ir jo mirciu sukelimais jau seniai zinoma. Mitai siaip be pagrindo neatsiranda jeigu ka, tamsta. http://www.balsas.lt/naujiena/310947/al ... itini-lygi http://www.delfi.lt/news/daily/Health/p ... d=26866575 Jeigu dar gerbiamasis truksta informacijos, prasome atsiversti istorijos vadovely ir skaityti skyrius "Sovietizacija ir jos padariniai kulturai ir socialiniam pagrindui".
Jobke 2010-06-16 15:13
Nesuprantu kodel forumieciai vis kisa JAV, jeigu siame straipsyne jos net nebuvo. Tikriausiai norima nusisukti nuo straipsnio paminetu tiesu ir pereiti prie kitos temos.