„To tikrai neviešins.“ Skelbia apie tylų sąmokslą prieš Putiną (Video)  ()

Abbasas Galliamovas skeptiškai vertino laikraštyje „The Moscow Times“ paskelbtą informaciją, kad Rusijos elito atstovai Rusijoje pasirengę pašalinti V. Putiną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Tai tikrai nebus reklamuojama“, – apie tylų sąmokslą prieš V. Putiną kalbėjo A. Galliamovas.

Liepos 27 d. „The Moscow Times“ paskelbė išsamų interviu su „anoniminiu“ amerikiečių derybų komandos vadovu Tomu Grahamu, kuris buvo Maskvoje. Leidinyje buvo kalbama apie slaptas JAV ir Rusijos Federacijos derybas vadinamuoju Antrojo kelio formatu, kai derybose dalyvauja buvę pareigūnai ir valdžiai artimi ekspertai.

Paskutinė T. Grahamo eilutė šiame straipsnyje sufleravo, kad rusai būtų pasirengę nušalinti Putiną, jei šis pasipriešintų parengtam taikos planui (Krymas išlieka RF, o referendumai vyksta keturiuose okupuotuose Ukrainos regionuose).

Tačiau Rusijos opozicionierius, buvęs V. Putino kalbų rašytojas Abbasas Galliamovas į šią informaciją žiūrėjo skeptiškai, sakydamas, kad jeigu ruošiamasi sąmokslui prieš Rusijos Federacijos prezidentą, tai tikrai tyliu režimu, nekalbant į dešinę ir kairę.

Tokią nuomonę ekspertas išsakė interviu su Eduardu Gleze metu, kurį galima peržiūrėti „Politeka Online“ YouTube kanale.

 

„Žinoma, elitas nori nušalinti V. Putiną. Tačiau reikia suprasti, kad jo pašalinimo užduotis apima atsakymą į klausimą: kas jį pakeis? Ir jiems šis klausimas yra daug svarbesnis nei tai, kas nutiks Krymui ar šiems keturiems regionams, kurie apskritai, atsiprašome, niekam Rusijoje nerūpi, išskyrus V. Putiną“, – aiškino A. Galliamovas. Išvada peršasi pati savaime: jei Rusijos elito atstovai planuoja nušalinti V. Putiną, tai jie tai padarys, o neis ir nekalbės į dešinę ir į kairę, ypač amerikiečiams. Sąmokslai nėra viešai skelbiami.

 

Taip, istorijoje dažnai pasitaikydavo, kad informacija apie būsimą sąmokslą buvo plačiai pasklidusi ir žmonės apie jį spėliojo, žinojo. Bet V. Putino atveju to daryti negalima, pažymėjo politikos strategas, nes čia iš tikrųjų imamas diktatorius ir įspėjama: mes tave tuoj nuversime.

„Kažkaip nelabai tikiu šia istorija. Jei kas nors planuoja jį nuversti, tai jie nereklamuos to žiniasklaidoje. Darys tai tylėdami“, – dar kartą pabrėžė A. Galliamovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(0)
(10)

Komentarai ()

Susijusios žymos: