N.Mačiulis: „Barclays“ iš Lietuvos išsikraustys, jei tik paslauga kitur atpigs bent 2 Lt

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ligonis 2010-06-22 18:28
"Kurioje vietoje čia gali vystytis žmogaus kūrybingumas?" bandant issisukt nuo to aklo formuliu kalimo yra bandoma sugalvot kaip jas nusinest su savim
ZydriusX 2010-06-22 18:57
ironiška, bet argi tada nepasireikštų kūrybingumas, kai turėsi sugalvot, kaip tas formules nusisešt į kontrolinį/egzaminą?
Sauuul 2010-06-22 22:04
Žiurėkim iš praktinės pusės, jei tau reiktu išmokyti grupę žmonių kažkokios teorijos, nuo ko viskas prasideda? formulės, terminai vėliau jei "leidžia" galimybės galima butų duoti logines užduotis, bet tai sugebės išspręsti 3-5% studentų, tada greičiausiai būsi kaltinamas už "nevadovėlines" užduotis, ir "YPAČ" jeigu reikalaujama "mastyti". Ir grįžtant prie sistemos, logiškai lieka "pasenęs", neverčiantis "mastyti" dėstymo būdas, kuriam pakanka nusirašyti seną vadovėlį, ar geresniu atveju pasinaudoti mobiliu internetu ar ypač retu dabar atveju - daug pradinio pasiruošimo reiklaujančiu "špargalkių"/racijų būdo... Išvada: keisti reikia požiūrį į mokslą: atėjai mokytis - mokykis, nenori - čia tau ne vieta. Tik tada augs mokslo lygis.(žiaurus požiūris, bet žmogaus silpnybė naudotis torerancijų ribomis).Ir čia aikvaizdžios aplinkybės:to nebus, nes nė vienas universitetas nešalins iš univero 95-97%(gal per pesimistiškai) studentų; niekas nenori pjauti šakos ant kurios sėdi. Kaip spręsti: reikia tautos balso, rimto, nedviprasmiško ir būtinai daugelio žmonių!( o dabar kas? sprendimai tu pačių 3-5%(ir tai tik optimistiškai))
ramunask 2010-06-22 22:52
manau, kad autorius truputį nepataikė pasakyti, reikėjo pirmiausia pačio Barclay's pasiklausti kokie jų planai Lietuvoje
immortallt 2010-06-23 12:38
Nerijus kartais biski perlauzia ir sakyciau, jis megsta teorinius skaiciavimus (turejau pas ji viena dalyka ir del kito reikalo teke bendrauti su juo), taigi tie 2LT ir taip kur nors yra pigiau (indija pvz).