Košmaras JAV. Plėšiamos „Apple“ ir kitos parduotuvės. Ant kojų visa policija. Soc. tinklai sprogsta, prasideda neįtikėtini dalykai (Video)  (26)

Filadelfijos policija aktyvavo greitojo reagavimo pajėgas visame mieste po to, kai žmonės masiškai ėmė šluoti parduotuves.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Košmaras JAV. Plėšiamos „Apple“ ir kitos parduotuvės. Ant kojų visa policija. Soc. tinklai sprogsta, prasideda neįtikėtini dalykai.

Amerikiečiai masiškai ėmė laužtis į parduotuves, įskaitant „Apple Store“. Tai įvyko po to, kai buvo atmesti kaltinimai policijos pareigūnui, dalyvavusiam praėjusio mėnesio susišaudyme.

 

Policija praneša, kad braunamasi į daugybę įmonių ir parduotuvių, įskaitant pašto skyrius. Policija sulaikė daugybę žmonių.

„Instagram“ influencerė, turinti daugiau nei 125 000 sekėjų ir Filadelfijos bendruomenėje žinoma kaip „Meatball“, tiesiogiai transliuoja vaizdus tūkstančiams žiūrovų, plėšdama kelias parduotuves Filadelfijos mieste. Vėliau Filadelfijos policija influencerę suėmė jos tiesioginės transliacijos metu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(26)
(-18)

Komentarai (26)