Didelės permainos visam pasauliui. Kas laukia Rusijos po karo (Video)  (4)

Priešiškos šalies prezidentas Vladimiras Putinas karu Ukrainoje pradėjo negrįžtamą Rusijos žlugimo procesą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Niekas nežino, kas atsitiks šaliai agresorei po Ukrainos pergalės, bet Rusijos tokia forma kaip šiandieną tikrai nebus.

Tokią nuomonę „24 kanalui“ išsakė Ukrainos prezidento kanceliarijos vadovo patarėjas M. Podoliakas, pažymėdamas, kad yra keli Rusijos teritorinio ir politinio paveikslo scenarijai.

JAV jau nusprendė, kad karas Ukrainoje turi būti užbaigtas. Tačiau tai nereiškia, kad rytoj Ukraina gaus visus reikiamus įrankius pergalei arba laikysis absoliučiai griežtos pozicijos dėl sankcijų ir kitų apribojimų Rusijai.

Maskva ilgą laiką atrodė kaip globalaus pasaulio partnerė. Rusai savo galimybėmis ir ištekliais prasiskverbė į globalų pasaulį, o dabar yra išplėšiami iš jo. Iš šalies agresorės atimama įtaka, į kurią ji investavo dešimtmečius.

„Šiandien Rusija nebėra partnerė ir visi supranta, kad ji nepasikeis. Masiškai ir demonstratyviai tai darantis žudikas rytoj netaps įstatymams paklusniu piliečiu“, – pasakė M. Podoliakas.

 

 

Kremliuje nėra su kuo pasikalbėti, nes šis elitas nėra įtakingas. Juk tai neįvyko dėl vidinių konkurencinių politinių debatų. Ukrainos partneriai supranta, kad neįmanoma susitarti dėl taisyklių su Rusija, todėl teks visiškai atsikratyti RF įtakos.

„Pralaimėjus rusams karą, Rusijoje prasidės vidiniai revoliuciniai procesai. Tai bus laikas, kai globalių Vakarų šalys galės sukurti kitokią saugumo sistemą“, – sakė M. Podoliakas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(30)
(0)
(30)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: