„Jis psichinis ligonis. Tai reikia pakeisti.“ Ukrainos savanorių vadas siūlo revoliuciją  ()

„Mūsų Šventajame išsivadavimo kare visi metodai ir priemonės yra naudingi.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos savanorių armijos vadas Dmitrijus Jarošas padarė pareiškimą apie situaciją Baltarusijoje, ragindamas baltarusius pasinaudoti situacija ir nuversti A. Lukašenkos,  kuris yra Kremliaus maronetė, režimą.

Savo puslapyje socialiniame tinkle „Facebook“ jis pareiškė, kad nepriklausomos Baltarusijos valstybės sukūrimas Ukrainai yra strategiškai svarbus.

„Apie Baltarusiją. A. Lukašenkos režimas neabejotinai neteisėtas, nusikalstamas, promaskvietiškas. A. Lukašenka yra psichikos ligonis, V. Putino šiukšlė, su didybės kliedesiais... bet gudrus. Baltarusija kaip tarptautinės teisės subjektas, atsakinga už agresiją prieš Ukraina.

Po įsiveržimo į Ukrainos valstybės teritoriją krypčių ir raketų atakų visi gerai prisimena vieną dalyką - Baltarusijos opozicija,visiškai bejėgė ir nepajėgi ryžtingai veikti prieš uzurpatorių ir jo šeimininkus Maskvoje.

Ginkluoti Baltarusijos pasipriešinimo judėjimo skyriai, sukurti kaip Ukrainos ginkluotųjų pajėgų dalis, deja, nenulemia politinės darbotvarkės Baltarusijoje ir emigracijoje. Tai reikia keisti! Ukrainai strategiškai būtina nepriklausoma Baltarusijos valstybė!

Baltarusiai turi pasinaudoti galimybe (kol Rusijos ir Ukrainos fronte vyksta didelio masto karo veiksmai) panaikinti nelegalų A. Lukašenkos režimą ir reabilituoti save, visų pirma savo palikuonims už bendrininkavimą agresijoje prieš ukrainiečius.

 

Ukraina savo ruožtu turėtų maksimaliai padėti baltarusiams sukurti vieną Baltarusijos nacionalinį revoliucijos centrą ir plėtoti Baltarusijos nacionalinę armiją, kad šales žmonės įgytų tikrą valstybinę nepriklausomybę.

Mūsų Šventajame išsivadavimo kare visi metodai ir priemonės yra naudingi. Tai arba mes, arba jie. Kito varianto nėra. Ukraina laimės! P.S. Pergalei reikia nestandartinių, asimetriškų veiksmų“, – pabrėžė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(173)
(24)
(149)

Komentarai ()