Taikliai! Čekai pasiūlė alternatyvią aprangą rusams ir baltarusiams olimpinėse žaidynėse (Foto)  ()

Čekijos žurnalas „Reflex“ griežtai sureagavo į skandalingą Tarptautinio olimpinio komiteto (TOK) sprendimą į 2024 metų Paryžiaus olimpines žaidynes su neutralia vėliava priimti Rusijos ir Baltarusijos sportininkus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Leidinys pasiūlė savo olimpinės apangos dizainą sportininkams iš agresorių šalių, kurią padėjo sukurti „Midjourney“ neuroninis tinklas. 

„Sportas nėra už politikos ribų. Rusijos atveju tai yra dviguba tiesa“, – teigiama pranešime.

Straipsnyje paaiškinta, kad Vladimiras Putinas, kai tik gali, naudojasi sportininkais savo teroristiniam režimui reklamuoti.

„Nors Rusijos armija, vadovaujama karo nusikaltėlio Vladimiro Putino, Ukrainoje vis dar žudo civilius gyventojus, grobia ukrainietes, prievartauja ir kankina visus, kuriuos sugauna, Tarptautinis olimpinis komitetas mano, kad tai būtų puiki idėja Rusijos ir Baltarusijos sportininkus į olimpines žaidynes Paryžiuje siųsti su neutralia vėliava. Mes „plojame“ ir sprendimą tvirtiname su sąlyga, kad sportininkai vilkės drabužius, kuriuos jiems sukūrėme pasitelkę „Midjourney“ dirbtinį intelektą“.

 

 

„Geriausi sportininkai padeda jam propaguoti ir pateisinti kruviną karą visame pasaulyje. Tenisininkai tarptautiniuose turnyruose, NHL ledo ritulininkai, dailiojo čiuožimo sportininkai, sunkiaatlečiai, fechtuotojai, futbolininkai ir kiti“, – rašoma žurnale.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(147)
(3)
(144)

Komentarai ()