Burbulas sprogsta? Specialistė atskleidė, kaip atrodys influencerių rinkodara 2024 metais

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Chingishanas 2023-12-14 18:53
Frazė: "Tikėtina, kad netolimoje ateityje matysime vis daugiau nuomonės formuotojų, atstovaujančių LGBTQ+ bendruomenę,.." jei toks influenceris nori socialiai nusižudyti- tai atstovaukit lgbt! mada iškrypėliams jau praėjo ką mes matome per visus visų valstybių rinkimus! Taip kad jei norit nusižudyti- tai reklamuokit lgbt ar apie tai pastoviai rašykit kaip tai daro technologijos.lt- tai labai greitai tik jų pačių adminai ir skaitys savo suknistas naujienas apie iškrypėlius ir degeneratus!
donatasv 2023-12-14 19:16
Mada? Kas per idiotas kišasi į kitų žmonių gyvenimą, toki atsilupėliai ir aiškina kaip gyvent. Jei aš užsimanysiu būt gėjum tai bb tau šik.. kad kelnės nesmuktų. Tik tiek galiu pasakyt tokio tipo žmonėms. Ne tavo reikalas su kuo lovoje miega žmogus, ne tavo reikalas kur jis kiša savo galą. Kai kiš tau galėsi rėkt iki to žiūrėk savo reikalų ir nesikišk į nesavo reikalus. Ir aplamai važiuok atgal į savo ruskyną nes matau tau jo labai trūksta...
qrad 2023-12-14 21:42
Geriau tu ignoruok šitą trolį, nes visi jo postai smirdi kremlinių botų naratyvais. Man tik keista, kaip jis dar iš čia nėra užbanintas.
Andraika 2023-12-15 00:24
Dažniausiai tokie isteriški rėkaliotojai patys yra latentiniai gėjai, nesugebantys sau to pripažint.