LP EXPRESS skelbia, kur dės siuntinius, kai paštomatai bus visiškai užkrauti  (3)

Per pirmąsias gruodžio savaites LP EXPRESS paštomatais pristatomų siuntų kiekiai jau išaugo daugiau nei dvigubai. Nepaisant to, virš 97 proc. siuntų gavėjus ir toliau pasiekia jau kitą darbo dieną. Tačiau sparčiai pildantis paštomatams gyventojai siuntas atsiimti kviečiami pernelyg nedelsiant – taip atlaisvinamos reikalingos vietos naujoms siuntoms.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiuo metu virš penktadalio LP EXPRESS siuntų iš paštomatų paimamos per dvi valandas. Bendras siuntų atsiėmimo vidurkis – kiek daugiau nei 13 valandų.

„Norime padėkoti klientams už tokį spartų siuntų atsiėmimą iš paštomatų – prieššventiniu laikotarpiu labai svarbi yra kiekviena laisva paštomato dėžutė. Tai leidžia siuntomis kuo anksčiau džiaugtis dar platesniam mūsų klientų ratui. Jeigu LP EXPRESS paštomatas, į kurį užsakyta siunta, vis dėlto yra perpildytas, ją paliekame kitame artimiausiuose tinklo paštomate. Galiausiai net ir esant didžiausiam paštomatų užimtumui, mūsų klientams lūkuriuoti lauke, laukiant siuntų išdavimo iš kurjerio rankų, tikrai neteks. Antrus metus iš eilės pasiūlysime siuntas atsiimti be eilės šiltai, atvykus į arčiausiai paštomato esantį pašto skyrių“, – sako Deimantė Žebrauskaitė, Lietuvos pašto Klientų patirčių departamento vadovė.

Dalis Lietuvos pašto skyrių prieššventiniu laikotarpiu ilgiau dirbs būtent tam, kad klientai galėtų patogiai atsiimti į paštomatus netilpusias LP EXPRESS siuntas.

Piko laikotarpiu pastebima, kad ypatingai sparčiai būna užpildomos erdvesnės, L ir XL dydžių paštomatų dėžutės. Norint būti garantuotam, kad paštomate vietos jūsų siuntai nepritrūks, galima susisiekti ir su Lietuvos pašto klientų aptarnavimo specialistais. Jie klientui pasakys, kuriame arčiausiai jo buvimo vietos esančiame paštomate yra laisvų dėžučių.

 

LP EXPRESS taip pat primena, kad internetinėje savitarnos sistemoje suformuotas ir supakuotas paštomatines siuntas su siuntimo lipduku galima be eilės palikti ir kiekviename iš 170 Lietuvos pašto skyrių visoje šalyje. Tai padaryti galima specialiai tam skirtoje pašto skyriaus vietoje – siuntų palikimo dėžėje arba vietoje su iškaba „Savitarnos siuntas palikite čia be eilės“.

 

Svarbu nepamiršti ir to, kad paštomatines siuntas formuojant savitarnoje sutaupoma ne tik laiko – čia yra taikomos žemesnės siuntimo kainos.

Šiuo metu LP EXPRESS tinkle yra 429 paštomatai 111 gyvenviečių visoje Lietuvoje. Per 2023 m. LP EXPRESS taip pat išplėtė 95 paštomatus, esančius labiausiai gyventojų pamėgtose vietose. Be to, siekiant garantuoti operatyvų siuntų pristatymą prieš didžiąsias metų šventes, šįmet taip pat papildomai buvo pasamdyta apie 40 kurjerių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(3)
(-3)

Komentarai (3)