[ŽT] „Tai yra...“ Muskas skelbia didžiausią žmonijos problemą (Foto)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Darius995 2024-01-03 13:02
Tai kad išsivysčiusiose šalyse ne tik nebeapsimoka turėti vaikų, bet ir neprotingai didelės išlaidos bei rūpesčiai. Dėl to vis dažniau renkamasi turėti katę ar šunį. Žinau, kad skamba ciniškai, bet tokia realybė. Tačiau bendras žmonių skaičius Žemėje vis dar didėja, tad demografinio kolapso realybėje nėra. Daugėja Afrikoje, Indijoje. Gana artimoje ateityje migrantai iš šių šalių užpildys Europą, kompensuodami neigiamą demografiją. Bet tai jau nebebus tokia Europa, kokią pažįstame šiandien.
pirmas 2024-01-03 13:02
Problema tame, kad žemo pragyvenimo lygio šalyse gyventojų sparčiai daugėja.
laukinis_lt 2024-01-03 16:36
Iš esmės kalbate teisingai, bet įtariu Muskas kalbėjo kokybės išlaikymo prasme. Tai, kad migracija plūstelės į Europą, kokybės prasme - nieko gero. Kaip ir pats rašote - Europa bus kitokia. O Muskas turėjo mintyje tokią pačią Europą. O vaikus auginti nėra brangu. Brangu tampa dėl užsikeltos kartelės. Tokiu atveju ir jūsų paminėtus gyvūnėlius tampa neįsivaizduojamai brangu auginti, jei iškelsime kartelę, kad tai veisliniai gyvūnai, būtinai dresiruoti pas aukščiausio lygio specialistus, ėdalas - tik garsiausių firmų, bei jie gyvena 3 aukštų apartamentuose.
mixed 2024-01-03 19:03
Manau jam aktualu nauja karta kuri vartotu jo produktus. Kaip zinia daugumoje saliu visuomene sensta, o seniukam nei testos ar starlinko nereikia..
Darius995 2024-01-05 04:53
Jei išlaidų daugiau, nei naudos - tai brangu. Gal Lt dar nėra tokios liūdnos situacijos, bet pvz UK brangu ne tik dėl tiesioginių išlaidų (privaloma uniforma kainuoja 4x brangiau, nei paprasti drabužiai), bet ir netiesioginių - negali vaiko iki 11 metų palikti vieno namuose net trumpam. Turi samdyti auklę. Tai - tik keli pavyzdžiai. Ten, kur demografinė situacija teigiama, tokių nesąmonių ne tik nėra, bet vaiką ir apsimoka turėti, nes paaugęs padės ūkyje. Galima ilgai ginčytis dėl "kokybės", bet vakarų visuomenė pati užsispeitė į kampą - kol nebus apčiuopiamos finansinės paramos tėvams (nebūtinai pašalpos), tol situacija nepagerės.