Kaip užsiregistruoti „Facebook“, jei tavo vardas - Mark Zuckerberg?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kurmis 2011-05-16 12:21
Belekokį slapyvardį susigalvoji ir viskas. Ot problemą atrado. Šiaip tai iš vis patarčiau juo, feisbuku, nesinaudoti, kadangi tai yra gera vieta sekimui ir šnipinėjimui. Atsargiai.
qzar 2011-05-16 12:29
Jai busi kazkoks asmuo apie kuri reikia butinai suzinoti informacija kazkoke tai ir suzinos ir be FB .Aisku geriau kuo maziau deti tel nr namu adresus ir pan i interneta.
špokas 2011-05-16 13:02
Bet tai galės padaryt tik profesonalai, o esant informacijai FB ar kituose soc. tinkluose, kiekvienas bukaprotis galės susirasti viską apie tave.
vitalijuss 2011-05-16 13:14
žmogui pasitaikė puiki galimybė pakelti savo kaip teisininko reputaciją, jis dabar žinomas kaip teisininkas, kuris laimėjo ginčą su FB ir FB jo oficialiai atsiprašė (detalės dažniausiai būna ne įdomios, juk svarbiausia faktas). Tokio dalyko nenupirksi ir už milijonus, o čia - dykai. Pasisekė žmogui
Arns 2011-05-16 13:49
Nuo to ką paskelbsi ir priklausys ką apie tave sužinos. O jei esi paranojikas, manantis jog jis - būtinai dominantis asmuo spec tarnyboms, tai aišku gali vengti socialinių tinklų, turėti nuolatinę gyvenamąją vietą, sudaryti sutartis kuriose reikia nurodyti kokius nors asmeninius duomenis, nebūti mobiliųjų ryšių abonentu. Kas kiek laiko keisti šukuoseną, manieras,rengimosi stilių, telefonus, kad kas nesužinotu apie tave per daug...Tiesa, dar praverstu pastudijuoti žmogaus psichologiją,kad tavo psichologinį modelį būtu sunkiau sudaryti.
TLas 2011-05-16 14:07
Vaikus priziuri? Jackau... nabagai vaikai buvo priversti teva i draugus facebooke priimti, dabar kiekvieno tuso fotkes tevelis ziuri... As taip savo vaikam nedaryciau.... Turi vaikai gyventi, linksmintis, klysti ir mokytis is savo klaidu. Jei neleisi nekiek atitrukti, patiem spresti... Tai nesubres, neuzaugs stiprios asmenybes.
hostgator 2011-05-16 15:02
Su fb ne tik, kad neužaugs stiprios asmenybės, bet tokie vaikai taps invalidais.
TLas 2011-05-16 15:16
Nu laba diena, nereikia taip siaura protiskai mastyt. Panasu kad jei butum gyvenes pries simta metu, tai isvydes televizoriu butum rekes kad cia velnio ismislas ir t.t. Fotografuotis taip pat nebutum sutikes, nes manytum jog viena fotke, metais gyvenima sutrumpina ir t.t.... Reikia priimti naujoves, paziureti, isbandyti ir ivertinti is keliu skirtingu perspektyvu, ne tik savos... Juolaba jog nera dalyku kurie butu visiskai vienpusiski gyvenime. Todel taip kategoriskai pasysakyti yra mazu maziausia neprotinga.
hostgator 2011-05-16 15:20
Žmonės anksčiau vengė to, ko nesuprato. Aš suprantu kaip veikia fb ir kokia žalą jis gali atnešt.
TLas 2011-05-16 15:40
Tai as nesakau kad tu turi naudot ar pan. Nori venk fb. Taciau tavo pasisakymas kad uzaugs invalidai tie vaikai kurie fb naudoja, va cia yra siauras mastymas... Tau nepatinka, tu matai tik zala, tu ziuri is savo suvokimo kampo.... Tikrai negali nugincinti kad fb turi pliusu (lygiai taip pat kaip ir minusu). Bet nereikia sakyt jog tie kurie ignoruoja arba nepastebi minusu ir nori dziaugtis pliusais yra visiki bukaprociai. Nes kitaip sakant bandai pasakyti jog virs 600mln mus zemes gyventoju invalidais auga... Grieztokas pasisakymas:)
rwc 2011-05-16 15:59
O gal tie vaikai - 10-16 metų mergaitės? Gal į jų "drauges" prisiprašė kokie iškrypę diedai, laisvalaikiu "žiūrinėjantys" mergaičių tūsų nuotraukas? Tai tik vienas iš variantų. Tėvas pakankamai liberalus, jei išvis leidžia vaikams naudotis FB ir nededa visokių paranojiškų NetNanny apsaugų. Mane, pagyvenusį diedą, užknisa, kai į Skype kontaktus prašosi "Hi, I'm Suzanne. We met at the party." - baisu pagalvot, kiek tokių "draugelių" sulaukia paauglės, visą internetą informuojančios apie savo nuotykius. Negana to, net ir suaugusiems FB pridaro nemažai bėdų. Ne per seniausiai buvo straipsnis apie su FB susijusius nusikaltimus - grasinimus, patykojimus prie namų ir išprievartavimus, apie plėšimus žinant, kad šeimininkai išvažiavę. Nesidomėti, ką vaikai veikia soc. tinkluose - apsileidimas ir neatsakomybė. Geras tėvas taip pat turėtų domėtis, kas vyksta mokykloje, susipažinti su realiais draugais, pasirūpinti, kad vaikai nesitrainiotų netinkamose kompanijose - soc. tinklai ne išimtis. Jau nekalbant, kad apskritai nederėtų dėti asmeninių duomenų viešumoje, nebent esi įžymybė ar reklamuoji savo verslą.
TLas 2011-05-16 16:20
Nu cia jau kitas reikalas, jei priimineji nepazistamus i draugus ar t.t... Bet cia ir gatvej prie taves gali prieiti zmogus ir sakyt labas, einam i sona duosiu saldaini.... T.y visokiu atveju visur gali pasitaikyti, tiek realybej tiek internete. Todel cia jau siek tiek kitas dalykas, kad tas vaikas butu pakankamai nuovokus, jog nedarytu tokiu klaidu. Zinoma, reikia galvoti kiek kam ir kokios informacijos apie save nori viesinti. Bet tarkim apie nuotraukas snekant, tai nebutinai visos fotkes kurias zmogus susideda turi buti pakvaisusio vakarelio nuotraukos, kurias butu geda publikuoti. Gal zmogus prie meno ir domisi fotografija ir gal taip save atskleidzia, savo mena ten publikuodamas... Gal yra daug giminiu ivairiuose pasaulio kampeliuose ir smagu susikurti seimos grupe ir dalintis nuotraukomis is susitikimo ir t.t... Juk butu naivu ignoruoti tokias bendravimo palengvinimo priemones... Negi dabar Laiskus siuntinesi... draugam ir giminem europoj, amerikoj ar australijoj.... Zinoma grazu per kaledas, bet ne daznam bendravimui... Tai gal telefonu ir atsisakyt, nes jei turi abonenta, tai viska apie tave zino ir pasiklausyt gali jei tik labai nori... Nereikia susikoncentruot tik i blogiausius imanomus variantus, kaip iskrypeliai ir t.t.. rekia nuovokumo, taciau perdeta baime nieko gero neduoda.
IPaulius 2011-05-16 16:52
Kvailiai mokosi iš savo klaidų ,protingi-iš svetimų.
Analog 2011-05-16 17:08
Taip išeina, kad protingi mokosi iš kvailių?
RiMuSaS 2011-05-16 17:12
Neblogas pastebejimas
faktas 2011-05-16 19:26
Komentarai kaip visada - tie, kurie teigia, kad FB yra blogis, niekada neargumentuoja. FB yra priemonė. Nei ji kažką skatina, nei ką, o tik suteikia galimybę asmeninei saviraiškai.
moo 2011-05-16 22:32
Is klaidu, o ne is kvailiu. Skirtumas veiksmu kiekyje, bet nebutinai kokybeje.
Bomber 2011-05-16 23:52
O tu tikrai supranti kaip veikia fb? Man kažkodėl atrodo, kad didžiausi skandalai ir atsiranda būtent dėl to, kad nemoka naudotis
kionig 2011-05-17 03:57
O ko ten nemokėt naudotis ? Ten tas facebook perprantamas per porą minučių. Visa kita tas per tą patį kartojasi, žodžiu "laikink" kažkieno reklamą ir dar kitiem liepk tą daryti per visokias akcijas. Gerai reklamščikams reklama nieko nekainuoja, tik papirk liaudį pigiu suriu ir jau turi "like" vergiją. Aišku čia fb fanai iškart atlėkę pradės man įrodinėt, kad aš durnas ir nesuprantu ir dar paaiškins, kad yra nustatymuose funkcija "nepriimti svetimų"(ar kažkas tokio) - oho labai daug proto tam reikia turbūt Kitas niuansas tas, kad kituose puslapiuose esantis facebook komentarų pluginas, tai nepamatysi daugiau tokių ":DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD" kvailų komentarų, kurių bemaž arti 100. Kiti komentarai arba trolinimas ir šiaip bereikšmis rašymas, svarbu rašyt dėl parašymo. Užtenka pažiūrėti kiek technologijų.lt fb grupėje yra panašių komentarų, kiek ten man prieinama kaip neprisiregstravusiam. Va ko jau nesuprantu, galiu sakyt, kam yra skirta tas kvailas "patinka x skaičiui žmonių". Kam tai įdomu ? Koks skirtumas kiek patiko ? O kur funkcija "nepatiko" ? Juk bet kokią kritiką gali ir pats ištrinti ar ne ? Tai žaidimas į vienus vartus. Taigi nesinaudojimas FB dar nereiškia, kad žmonės nesupranta, tiesiog pigiu sūriu dėl kažkokių senų draugų manęs netraukia. Kitiem saugumo/konkurencijos klausimai. FB pavyzdys: kaip galima patraukti mases nemokamu sūriu spąstuose. Spėju panašūs dalykai dedasi ir ne tik FB, bet ir kokiam tviteryje.
hostgator 2011-05-17 08:28
Va kur žmogus, šaltas mąstymas. Paspaust tau ranką reiktų.