Vaizdo tinklaraščių sėkmė: latvių „This Is Horosho“ atvejis (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

wi_lius 2011-08-09 10:50
Kam patinka RWJ, pabandykit pažiūrėti . Daugeliui, kartu ir man, jų humoras daug geresnis.
Separatistas 2011-08-09 12:32
Šiaip rusiškas RWJ yra +100500, senai rodo, daugiau peržiūrų. O šis latviškas tai nelabai man patiko, vedėjas nekoks, +latviai kuria rusiškas laidas, pati idėja nelabai.
kionig 2011-08-09 16:52
Nu peržiūrėjau aš tą rusišką, bet kad ten irgi nieko gero. Peržiūrėjau gal 10 video ir jau pabodo. Keiksmažodžiai kas trečiame žodyje. Dar tas sukarpytas filmavimas, labai vargina ir galū gale atsibosta. Komentuot vaizdelius, didelio talento nereikia.
Tarkvinijus Išdidusis 2011-08-09 18:59
Tai nori pasakyti, kad Ray William Johnson nesikeikia, kas sakinys? Gi jis ten kas sakinį po tris-keturis riebius keiksmažodžius pažeria, plius dar rasinė ir lytinė diskriminacija
kionig 2011-08-09 19:08
Nežiūriu aš to rwj, iš tiesų net nežinojau kas tai yra. Dešimtį kartų matyti vaizdeliai ir banalus komentavimas - nežinau ir kam tai gali būti įdomu.. T.y nemėgstu aš tokio paviršutiniškumo.
Separatistas 2011-08-10 13:47
Tas rwj jau nusirito savo kokybe ir turinio, madausi sloves spinduliuose, net nesistengia sukurti juokingo video. Tiesiog parodo tuos video pasikeikia, pasako nejuokingus juokelius. Kazkada buvo juokinga paziuret, kad jis nebuvo toks pasiputes. Manau teks unsubscribint jei sekancios laidos bus tokios pat neidomios.
kionig 2011-08-11 04:49
Beje, šiaip peržiūrėjau visus šio Davydovo video kiek youtubėje radau, tai susidariau pilną vaizdą, kuris patvirtino pirmąjį. Komentuojami video su didžiausiu peržiūrų skaičiumi, kuriuos bene yra matę visas pasaulis, o tai jau yra labai banalu. Aišku, jie ten parenka kažkokių asociacijų iš senų video ir šiaip juokauja pigiais juokeliais. Bet kažkokio originalumo nerasta. Tokia pigi maita masėms sakyčiau, nes pažiūrėjus į peržiūras, tai skaičiai aiškiai parodo. Taigi nieko naujo nieks neišrado, bet vis tik išradinėjamas dviratis Žinoma, kas pirmas sugalvojo šią nišą, tai gali ir murkdytis piniguose. Bet į tai skeptiškai žiūri, kažkada atsibos, ir mažės peržiūrų skaičius, o po to stabilizuosis bei netgi praras tos pradinės sensacijos įvaizdi. Mat internetas toks dalykas ir ypač šiais laikais reikia daug sensacijų, o ne milijono vaizdelių apie kačiukus, šunukius ir idiotus. Čia kaip ir yra tokia taisyklė: yra du begaliniai dalykai, pirmasis Visata, antrasis - žmonių kvailumas. Arba vienintėlis neišsemiamas resursas - tai idiotai.