Siamo dvynės: dvi sielos viename kūne (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

linas.mitaitis 2011-09-04 15:40
Labai geras straipsnio pavadinimas. Nors kūnas ir vienas, tačiau dvi skirtingos sielos, du charakteriai, du identitetai. Kažin ar pasas irgi vienas, ar vis dėlto kiekviena turi po savo pasą?
alkaponas 2011-09-04 17:03
o gal dvi samones vienoje sieloje ?
despou 2011-09-04 17:05
Matyt po atskirą pasą. Vairuotojo pažymėjimus, kaip rašo, irgi turi po atskirą. Be to kiekviena turi vardą. Tikrai unikalu, kaip jos prisitaikiusios viena prie kitos - turiu omeny fiziologine prasme. Jei kas pamenat tokį žaidimą, kai dviejų žmonių priešingos kojos surišamos ir reikia įveikti tam tikrą atstumą - man sunkiai sekdavosi prisiderint prie kito žmogaus. O čia kiekviename gyvenimo žingsnyje.
Wolfy 2011-09-04 17:17
Idomiai,kad turi po atskira vairuotojo pazymejima,nes juk jos vistiek abi laike vienus ir kitus vairavimo egzaminus.Be to,kiek reikia valios sugyventi su kita savo kuno puse,kurios negali valdyti pats.Bet nebutu jos zmones,kurios sugeba prie bet ko prisitaikyti ir nepasiduoti savo defektams.
RealEfect 2011-09-04 17:58
Neisivaizduoju tokio gyvenimo, juk suprantu jeigu taip kelias valandas per diena, bet visa laika, visa savaite, menesius, metus, juk visiska nesamone, jau manau geriau butu numirti negu taip gyventi, aisku cia mane pradesit kritikuoti, bet cia tik mano nuomone.Net ir susituoke vyras ir zmona, negali visa laika buti kartu nes pavargsta vienas nuo kito, todel vienas kurnors atskirai isvaziuoja, eina i darba atskirai ir pan.Cia pragaras ne gyvenimas, kaip jums patiktu, jeigu jusu brolis ar sese salia visa laika butu, kai jus su savo vaikinu, vyru myletumetes lovoje?Jis, ji negaletu iseit, tai visokie pavydai, pykciai prasidetu ir siaip cia visiskas absurdas.Tuo labiau neisivaizduoju kaip jos gales susirasti vyra, kai tiesiog baisu butu su tokiu zmogum ir but kartu visur ir lovoje gulet.Vien is vaizdo atrodo, tai kaip monstras....
GM 2011-09-04 18:28
Jei nuo gimimo taip būtų, tai visi priprastų ir tai būtų normalu. Kaip ir jos sakė - neįsivaizduoja gyvenimo atskirai, ir tai joms normalu.
Strong_Bad 2011-09-04 19:35
Vyras ir zmona barnio metu, kaip sakai, gali pabegt viens nuo kito, o cia esi visiskai priklausomas nuo kitos savo puses ir nepabegsi niekai, turi susitaikyt su tokia situacija ir ieskot iseities, kai straisnyje sako "meta burtus" - nesaliskas sprendimo budas. Priprastum ir demesio nebekreiptum. Cia velgi veikia tas "tu kitoks" instinktas leidziantis lygtai legaliai teikgti, jog anas "kitoks" turi maziau teisiu uz tave ir priklauso zemesnei klase ir panasiai - normalu.
immortallt 2011-09-04 19:52
Daznai zmones, turintys rimtu fiziologiniu trukumu yra ne tik laimingesni, bet ir protiskai labiau subrende. Del buvimo kartu - supranti situacija ir prisitaikai. Is dalies jos nepazinojo kitokio gyvenimo, tai tiesiog prisitaike ju pasamone ir samone prie situacijos ir ismoko susiderinti ir numatyti viena kitos judesius. Bet mane stebina ir ikvepia tokie likimo nuskriausti zmones, kad jie sugeba su tokiais dalykais susitvarkyti, o pas mus lietuviai skundziasi, kad gyvenimas blogas, kai turi kur gyventi, yra tiek sveiki, kad net ruko ir geria nuolatos ir pavalgyt gauna kazko daugiau nei duonos ir kanopu ar tesmenu, kaip kad tarybiniais laikais.
sielinas 2011-09-04 20:08
"Sielos" tai čia smegenis turėjai galvoje? Jei ne tai primenu, kad sielos egzistavimas kol kas nėra įrodytas. Jeigu sakote, kad dievas yra argi jis ne šlykštynė šitaip besielgdamas su žmogumi?
Uniklas 2011-09-04 20:43
All work and no play makes Jack a dull boy
Justas116 2011-09-04 20:49
Moksline bei medicinine prasme, šios asmenybės yra itin įdomus egzempliorius. Baisiai norisi sužinoti kaip jų organizmas veikia, taipogi jų anatominę sandarą (išsamiai)
Epichrates 2011-09-04 23:34
Anatominė sandara mane taip pat domintų, įdomų, kokie organai pas kurią yra ir pan...
nondescript 2011-09-05 00:08
Jos siamo dvynes, tai ne tas pats, kas būti suaugusiu su savo broliu ar sese, tai tas pats, kas būti suaugusiu su savim pačiu, o ar pragaras būti su savim, čia jau kiekvienas gali atsakyti skirtingai.
procc 2011-09-05 00:59
Iskart matosi kas ima virsu kuno valdyme. Kas bus vedle ir kas bus tik padejeja. Ir tikriausiai vedle visada pyks ant padejejos uztai kad ji prilipo prie jos.