Išradingi „greitojo reagavimo“ (QR) kodai (Foto)  (4)

Greitojo reagavimo (angl. „quick response“) arba tiesiog QR kodai nebūtinai turi būti paprasti ir neįdomūs. Jų sėkmę gali nulemti ne tik praktinio pritaikymo galimybės, bet ir išradingas ir patrauklus QR kodų dizainas, rašo technologijų naujienų portalas „Mashable“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Menininkų sukurti QR kodai yra ne tik būdas išryškinti savo dvimatį (2D) brūkšninį kodą, tačiau jie prie šaltos ir technologijomis dvelkiančios išvaizdos gali pridėti ir žmogiškąjį elementą", – įsitikinęs QR kodų dizaineris ir ekspertas Patrickas Donnelly. – "Tai gali nulemti skirtumą tarp to, ar žmonės nuskaitys jūsų kodą, ar ne“.

Siūlome peržiūrėti beveik dvi dešimtis nuostabių menininkų sukurtų arba tiesiog originaliai pritaikytų QR kodų. Kai kurie šių egzempliorių sukurti įvairiems verslo atstovams – nuo tokių gigantų kaip „Disney“ iki vietinių restoranų. Kiti atspindi konceptualias idėjas ar tiesiog linksmą autoriaus būdą. O kaip jūs vertinate QR kodus? Ar menininkų sukurti QR kodai padidina tikimybę, kad kodas bus nuskaitytas? Na, o tiems, kam įdomu, kas tai yra dvimatis brūkšninis kodas (QR kodas), siūlome paskaityti apie tai, kaip ši naujovė pradėta diegti Lietuvoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Ekonomika.lt
Ekonomika.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: