Gastronominis iššūkis: „vabzdiena“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Fostil 2011-11-24 16:07
Idomu butu paragauti valgymui paruostu vabzdziu. Sunku net isivaizduoti ju skoni, ka jau bekalbet apie kotletus is vazdziu.
Exos 2011-11-25 14:38
beskaitant straipsni net seiles pradejo skirtis, butut smagu paragaut tokiu. Greiciau i Lietuva tokia mada uzsuktu.
Nerkashis 2011-11-26 13:25
Įdomu, kaip juos ten lukštena? Vien akis išimt man užtruktų, o ten paruošia iki vidurių.
logasinas 2011-11-26 13:40
Per kažkokią laidą rodė kaip reikia žiogus valgyt. Reikia viena ranka paimti už kūno, kita traukti už galvos, galva su žarnom išsitraukia. Tada juos galima suverti ant smilgos ir paskrudinti ant įkaitinto akmens, nes kokių tai parazitų gali turėt. Reiks paragaut tokio šašlyko vasarą kaime.