Amerika stato superšnipų supercentrą?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Laurynas19 2012-04-16 00:47
, jog viskas vyksta gerai, ir jei jau tai egzistuoja tai dėl mūsų gerovės. Žodžiu gyvenu normalų gyvenimą pasaulyje koks jis yra ištikrūjų ir nežiūriu į jį rožiniais akiniais, kaip daugybė žmonių, kiek suprantu įskaitant ir tave.
peeplt 2012-04-16 08:56
Sis sekimas turi ir labai dideliu pliusu ir dideliu minusu. PLIUSAS, galimybe uzkirsti teroristu ispuolius, ju planavimo stadijoje. Nusikalstamumo mazinimas. Is komercines puse, galimybe issamiai tirti vartotoju iprocius ir poreikius, pasiulyti produktus/paslaugas kuriu mums labiausiai reikia. MINUSAS, per daug informacijos ir galios, situ tarnybu gretineles rankose. Kaip kazkas jau sake istorija rodo kad ankciau ar veliau i valdzia patenka zmoniu su blogais keslais. Antras minusas, visuomenes kontrole. Aukstesni dedes prades visiems aiskinti kaip turime gyventi kas galima kas negalima. Ir visa tai del vieso ar nacionalinio saugumo. Gyvensim visi kaip visciukai siltam narve. Ten bus silta sviesu, busime sotus. Nebus jokiu isroriniu ar kitokiu pavoju. Bet vistiek busim tik sotus visciukai narve. Kartu su technologiniu progresu keiciasi ir pasaulis. Manau kad tokie centrai yra neisvengiami, kad ir kaip tai atrodytu blogai ar gerai.
1hitkillhack 2012-04-16 09:49
Na tarkim ivyktu blogiausias variantas pagal tave,- implantuotu cipa i galva ir sektu 24/7... Pasakyk kaip tai pakeistu tavo gyvenima, jeigu esi normalus zmogus... Gyveni su seima, dirbi, viena karta per metus isleki atostogu,- zodziu dziaugiesi gyvenimu. Kaip tie pikti dedes itakotu tavo pasirinkimu laisve? Ka turi galvoje sakydamas narvas? Manau, kad mes dabar gyvename narve,- tik dabar bet kas gali i ji metyti akmenis.
vvv2 2012-04-16 11:02
."
Laurynas19 2012-04-16 14:35
Jeigu ištiesų tu džiaugiesi gyvenimu, ir jei tau tikrai užtenka tokio gyvenimo, kaip paminėjo "viščiukas narve" tai taip. Ir taip bent 70proc. populiacijos patinka būti viščiukais narve - kol jų neskerdžia. Bet yra žmonių kuriems tai nepatinka, ir net gi kaip tu "išsirisi iš kiaušinio" ir suprasi, kad kažkas netaip ir norėtum gyventi kitaip, tu jau nieko nebegalėsi padaryti, nes vos tik pakrutėsi, JIE žinos ką tu darai. Apie tai ir eina kalba...
1hitkillhack 2012-04-16 19:44
Kas nepatinka? apie ka tu kalbi? "kazkas ne taip"? Kaip tu noretum gyventi ir kas tau trugdo? Manau pats nelabai supranti ko nori... Tau patiktu gyventi pas arabus kur negalioja jokie istatymai ir tt...? butum laisvas visciukas kuris galetu vaikscioti po kiema kol nesuestu kate... Ir? kas bus, kad zinos? kada isvaziuoju i darba, kada griztu, ka perku, ka ziuriu per tv? tai trugdo gyventi?,- uzuodziu paranoja