Tyrimas: ko bijo lietuviai?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Strong_Bad 2012-06-21 17:30
Dar lietuvos "vyrai" labai bijo geju, o davatkos bijo prievartautoju, o mergos traktoristu, kad pagave.... Jei rimtai, tai kazkaip labai apsurdiski skaiciai, nerealiai dideli procentai. Galima sakyt, kad praktiskai visi lietuvos pilieciai bijo arba teroristu, kuriu ispuolio dar neteko girdet lietuvoj arba karo, kurio realiai nenusimato, bet velgi dirbtinai ivardijama tam tikra puse kaip blogis tik ir laukiantis perkast gerkle. Sakyciau labai gerai parodo, kaip efektyviai veikia viesosios nuomones formavimas ziniasklaidos pagalba. Gyvenam nebetokiais tamsiais laikais ir rodos zmones labiau ispruse, bet vistiek minko kaip moli tokiais atvejais ir nesuprasi ar tikrai tokios minkstos smegeneles ar sekama minkstu smegeneliu pavyzdziu bijant, kad nuones neisiskirtu ir is to sekanio ginco ar panasiai, gal paprasciausiai bijo but atstumti ir likt vieni, ko pasekoj ir gimsta aviu bandos...
bahuriux 2012-06-21 19:55
Norejau lygiai ta pati parasyti, bet jau spejai anksciau uz mane. Manau, kad istikro daugiau nei puse zmoniu smegeneles minkstesnes uz skysta manu kose, jei jau jie Lietuvoj bijo teroristu.
Sleepo 2012-06-21 20:23
Pritariu Strong_Bad. Tikrai kazkokie wtf rezultatai. Atrodo, kad lietuviai bijo absoliuciai visko, tik ne medijos brainwash.
azotas 2012-06-21 20:56
Galim degnozuot, kad Lietuviai tai bailiu tauta.O jai rimtai ar jus yra, kada nors apklause gatvei ? man idomu kiek zmoniu apklausia, kad galetu sneket uz visa tauta.
Sleepo 2012-06-21 21:02
"Pastarojo „Eurobarometro“ tyrimo metu 27-iose Europos Sąjungos šalyse tiesioginio interviu būdu apklaustas 26 751 respondentas, Lietuvoje – 1 021 asmuo. Apklausa buvo vykdoma 2012 m. vasario – kovo mėnesiais." 1021... Menka apklausa. Taip pat nepateiktos sios apklausos amziu grupes ir ju skaiciai. Nieko verta, neissami apklausa kaip is kokios laidos "Klausimelis".
Strong_Bad 2012-06-21 22:08
Dar vienas variantas kodel sitokia apklausa rodo labiau pieno riebuma nei tai, ka reik yra tai, kad greiciausiai nebuvo klausiama "ko tu bjai", o paprasciausiai duodamas sarasas "gresmiu" ir tu tiesiog esi priverstas kazka pasirinkt. Galima perfrazuot "jei tektu bijot konors is situ variantu, ka pasirinktum labiausiai bijot". Nes jei realiai zmogus galetu siulyt savo variantus, tai per ta 1000 apklaustuju tu jokiu apciuopiamu isvadu padaryt negaletum, nes variantu atsirastu koki 50, o gal ir daugiau tarp kuriu "norimas variantas" tikriausiai net nefiguruotu arba vilktusi paciam dugne, kur darant isvadas isvis butu galima nurasyt i bevercius variantus/paklaidas. Net neabejoju, kad ir tie apklausitieji realiai 10 kartu labiau bijo netekt darbo, sveikatos nei kokiu teroristu.
unytas 2012-06-21 22:42
nanobullet 2012-06-21 23:53
Keista, kad Lietuvei nebijo tamsos .
uodas 2012-06-22 08:16
ar esat girdeje kad lietuvoje kazkas is jusu pazystamu drebetu del teroristu? na jei procentas toooks didelis, reiskia procentaliai toks pats procentas yra ir tarp kiekvieno musu draugu rate... pas mane neivienas nei is draugu, nei is giminiu, nei is tolimu pazystamu nebijo terorizmo.
Pumper 2012-06-22 08:32
Dėl teroristų tai labai paprasta paaiškinti: Lietuva yra JAV pakalikė > JAV labai nori visose vid. rytų valstybėse turėti savo armiją > tose valstybėse gyvena musulmonai > JAV plauna smegenis, kad visi musulmonai teroristai > kad Lietuva palaikytų JAV okupacijas yra formuojama viešoji nuomonė, kad Lietuvai taip pat gresia teroristų atakos > kaimiečiai patiki ir pradeda aklai palaikyti JAV karuose, dėl ko kaip tik ir atsiranda galimybė susilaukti musulmonų atlygio Lietuvėlėj. Ir, žinoma, visuomenei įpiršta nuomonė apie terorizmo baubą Lietuvoje suteikia galimybę visokiem Balsiam gąsdinti, kad teroristai susprogdins naują atominę, todėl jos negali statyti.
sirakūzai 2012-06-22 19:48
Įdomus aiškinimas, tik nesuprantu iš kur tokia neapykanta kaimo žmogeliui. Nesu tikras ar jam rūpi JAV karinės operacijos, ar dar kas nors. O kieno Jūs pakalikas? Kad kitiems plaunat smegenis... Ir ar labai JAV svarbu tavo ar mano nuomonė, ar tų pačių kaimiečių nuomonė, apie USA karinius veiksmus??