Didžioji politika: kaip šaltakraujis žudikas virsta tautos didvyriu (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

azotas 2012-10-28 18:14
Na daleiskim karui prasidejus rusai tikriausiai palaikytu armenija, o nato azerbaidziana. Bent jau nesistebeciau jai taip butu.
MindaugasV85 2012-10-28 19:09
Straipsnis ne apie rusus ar armėnus, straipsnis apie šachmatus - mes tik "pėškos", kuriomis manipuliuojama siekiant apsaugoti karalius
Arns 2012-10-28 20:45
daug greičiau būtu kad nesikištu niekas, arba Ruija tarpininkautu sprendžiant konfliktą. Armėnija labai priklausoma nuo Rusijos, o Aerbaidžianas pernelyg nedemokratiškai autoritarinis, kad priimtu Europos pagalbą (ar juo labiau JAV), ir už tai pultu atsidėkoti demokratija, laisvėmis, laisvais rinkimais... Tokie dalykai esamai valdžiai daug labiau baisūs nei karinis konfliktas, ypač kai jie tikrai karine prasme neskursta.
enternald 2012-10-30 12:13
Su tais charabachais ir enklavais prasidėjo problemos dar SSRS laikais, kai SSRS savo SSR sienas paišė belekaip pribraižė enklavų su dviem kaimais, padalino slėnius pagal plotą, be jokio logiško atžvilgio į susiekimą (Ferganos slėnis), pravedė vienintelius kelius per 3 sienas užuot išbraižę vienos viduje, juolab, kai jo tereikia tik vienai iš sąjunginių šalių. Baisiau su sienomis gal tik Balkanuose, kur skyla kasdien į n-liką šalių.